hangi soru ? şu yüksel taşkın sorusyysa ben adamın 'kemalistlik ırkçılıktır ' diye bir videosunu bulamadımMilletvekili konusunda net cevap alamadık gibi
Onun cevabını verdide pek açıklayıcı olmadı hatta hiç olmadı ve bir tek bu adam yok kihangi soru ? şu yüksel taşkın sorusyysa ben adamın 'kemalistlik ırkçılıktır ' diye bir videosunu bulamadım
İzlerken sıkılmadığım tek bölüm olabilir. Cevaplar çok net ve sağlam.
Evet o saçmaydı
Mesaj otomatik birleştirildi:
yeniymiş güya... ayrıca kk konuşurken alaycı gülüşle dinliyor
şehit arkadaşının neden tek hayali yeni pantolon almaktı bunu neden hükümete sormuyor ?
Bu adamın konuşma şeklinden sıkı akp'li olduğu anlaşılıyor.
şehit arkadaşının neden tek hayali yeni pantolon almaktı bunu neden hükümete sormuyor ?
Aşırı ayar oldum duygu sömürüsüyle desteği dayanağı olmayan şeyler zırvaladı
Sadattan girdiğinde bir sapladı, sonra videoları izlettiği kısımda işi bitirdi. KK' ya hala terörist diyen varsa zaten kafasına atom bombası atarım hem özdağ hem bu bölüm varkenÖzellikle terör konusundaki cevaplar çok tatmin ediciydi ama sonda yayınlanan video o güzelim cevapları nötrlemiş bir zamanlar kötünün iyisi gözüyle bakıyordum şuan gönül rahatlığıyla çok iyi diyebiliyorum muhafazakar kesimin müsamaha göstermeyeceği isimler parti tabanından temizlense çok daha iyi olurdu katılmadığım tek şey Canan Kaftancıoğlu'nun verdiği cevap