Neler Yeni

Babam Annemi Komşumuzla Aldatıyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Edit: kadınla uzun bir şekilde konuştuk buraya atmıyacağım ama özetle şöyle oldu ben yazdım işte senin tüm bilgilerin mesajlaşmalarin kimliğine kadar her şey elimde diye (ki gerçektende öyle). Sonra inanmaz diye ardından tc sini dr attım. Benden ne istiyorsunuz dedi bende yalan söylememeni dedim Benim bi halt yediğim falan yok ne saçmalıyorsunuz diye yalanladı inkar etti falan sonra bir kac sey daha yazdı engelledi. Kadın cok iyi rp yapıyor cok iyi yalancı zaten öyle olmasa çoktan yakalanirlardi aynı sofrada yüzümüze bakıyor ama arkamızdan bıçaklıyor. Ben bunu biraz daha korkutup itiraf ettirmeye çalışacağım elimde net kanıtlar olmasa yapmadığına ikna etmişti beni o kadar iyi yalancı

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Tahminimce son 1 aydır görüşmüyorlar babam bu ara engellemis sonra kaldırmış falan Instagram'dan da takipten çıkmışlar birbirlerini
Bu mesajlardan sonra korkup ayrılabilirler demiştim

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
Edit: kadınla uzun bir şekilde konuştuk buraya atmıyacağım ama özetle şöyle oldu ben yazdım işte senin tüm bilgilerin mesajlaşmalarin kimliğine kadar her şey elimde diye (ki gerçektende öyle). Sonra inanmaz diye ardından tc sini dr attım. Benden ne istiyorsunuz dedi bende yalan söylememeni dedim Benim bi halt yediğim falan yok ne saçmalıyorsunuz diye yalanladı inkar etti falan sonra bir kac sey daha yazdı engelledi. Kadın cok iyi rp yapıyor cok iyi yalancı zaten öyle olmasa çoktan yakalanirlardi aynı sofrada yüzümüze bakıyor ama arkamızdan bıçaklıyor. Ben bunu biraz daha korkutup itiraf ettirmeye çalışacağım elimde net kanıtlar olmasa yapmadığına ikna etmişti beni o kadar iyi yalan
geçmiş olsun.

Basrii

80+ Bronze
benzer bir şeyi ben de yaşadım boş konuşmuyorum
Hayır hayır... çok boş konuştun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Edit: kadınla uzun bir şekilde konuştuk buraya atmıyacağım ama özetle şöyle oldu ben yazdım işte senin tüm bilgilerin mesajlaşmalarin kimliğine kadar her şey elimde diye (ki gerçektende öyle). Sonra inanmaz diye ardından tc sini dr attım. Benden ne istiyorsunuz dedi bende yalan söylememeni dedim Benim bi halt yediğim falan yok ne saçmalıyorsunuz diye yalanladı inkar etti falan sonra bir kac sey daha yazdı engelledi. Kadın cok iyi rp yapıyor cok iyi yalancı zaten öyle olmasa çoktan yakalanirlardi aynı sofrada yüzümüze bakıyor ama arkamızdan bıçaklıyor. Ben bunu biraz daha korkutup itiraf ettirmeye çalışacağım elimde net kanıtlar olmasa yapmadığına ikna etmişti beni o kadar iyi yalancı
Allah bizleri birçok kadının şerrinden korusun. Hayatta en korktuğum şey çirkef bir kadınla tartışırken beni haklıysam bile haksız çıkartması...

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
reis korkutuyor biraz sonra bam güm yapacak konuyu takipteyim hala

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Çok kötü bir fikirdi...

Chrollo04

80+ Bronze
Hayır hayır... çok boş konuştun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Allah bizleri birçok kadının şerrinden korusun. Hayatta en korktuğum şey çirkef bir kadınla tartışırken beni haklıysam bile haksız çıkartması...
çok bilmiş gibi davranmak yerine insan gibi cevap versen ölür müsün ne mızmız adamsın

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom