Neler Yeni

Babam Annemi Komşumuzla Aldatıyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Bi yandan keşke yakalamasaydım diyorum çünkü bu konu cidden ruhumu daraltıyor 2 ucu b*klu değnek. Ama bi yandan da iyi oldu yaptıklarının bedellerini ödeyecekler diye seviniyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kelimeler kifayetsiz kalıyor. Ben şahsen bu mesajları okurken kalbim dururdu kesin.
Bende şaşkınlıklar içinde kalmıştım elim ayağım titremişti ilk okuduğumda

İnsan inanmak istemiyor çok saçma nasıl olabilir ki böyle bişey..

Basrii

80+ Bronze
Bi yandan keşke yakalamasaydım diyorum çünkü bu konu cidden ruhumu daraltıyor 2 ucu b*klu değnek. Ama bi yandan da iyi oldu yaptıklarının bedellerini ödeyecekler diye seviniyorum

Bende şaşkınlıklar içinde kalmıştım elim ayağım titremişti ilk okuduğumda

İnsan inanmak istemiyor çok saçma nasıl olabilir ki böyle bişey..
Çevremde bu olayları sık sık duyar oldum. İnsan ister istemez evlenmek gibi biseyi hiç düşünesi gelmiyor. Ama herkes sevdiğinin arkadasından bu tarz şeyler yapacak diye bir şey yok. Ama güven olmadan bu gemi yürümez.

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Çevremde bu olayları sık sık duyar oldum. İnsan ister istemez evlenmek gibi biseyi hiç düşünesi gelmiyor. Ama herkes sevdiğinin arkadasından bu tarz şeyler yapacak diye bir şey yok. Ama güven olmadan bu gemi yürümez.
Aynen 😔

Knk baban hakkında bence daha fazla delil lazım 2 3 mesaj dışında bir şey varmı
Pek yok ama belli bariz her şey ya

Usta ben banlanmadan önce bu konu trendlerdeydi banlandım hala trendlerdeydi banım açıldı hala trendlerde nasıl bir konu bu.
Neyse bir gelişme varmı 15 sayfayı okumadım üşendim.
Edit:bir kaç gün önce kadını korkması amaçlı şöyle yazdım ''NE HALTLAR YEDİĞİNİ BİLİYORUM YAKINDA EN YAKINLARIN DAHİL HERKES ÖĞRENECEK". Bunu +67 numaradan sms olarak attım. Cevap gelmedi, instagramdan mesajımı aldın mı falan diye yazdım, Ne mesajı bir daha böyle yazarsan seninle mahkemede görüşeceğiz gibi saçma bir şey yazdı engelledi. Gittim +1 li wp açtım ve bu videoyu yolladım. Bu Onu bir süre korkutur yakında zaten kocası dahil herkes öğrenecek.

Edit: kadınla uzun bir şekilde konuştuk buraya atmıyacağım ama özetle şöyle oldu ben yazdım işte senin tüm bilgilerin mesajlaşmalarin kimliğine kadar her şey elimde diye (ki gerçektende öyle). Sonra inanmaz diye ardından tc sini dr attım. Benden ne istiyorsunuz dedi bende yalan söylememeni dedim Benim bi halt yediğim falan yok ne saçmalıyorsunuz diye yalanladı inkar etti falan sonra bir kac sey daha yazdı engelledi. Kadın cok iyi rp yapıyor cok iyi yalancı zaten öyle olmasa çoktan yakalanirlardi aynı sofrada yüzümüze bakıyor ama arkamızdan bıçaklıyor. Ben bunu biraz daha korkutup itiraf ettirmeye çalışacağım elimde net kanıtlar olmasa yapmadığına ikna etmişti beni o kadar iyi yalancı
Gelişme olarak bunlar oldu sayfa 15 ve 16 da yazdım

Cevizli sucuk

80+ Bronze
Aynen 😔

Pek yok ama belli bariz her şey ya
Belli diyorsunda ülkemizin adalet sistemide belli adam annene bile suç atabilir oda beni anladatıyor falan diye yada yalan derler yıllarca uzayabilir bile mahkeme onları sonuna kadar paralarını soyup donsuz bırakmalısınız elinden geldiğince bulabilirsen kanıt bulmaya bak ve artık anne tarafından bir yakınına söylemelisin

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Belli diyorsunda ülkemizin adalet sistemide belli adam annene bile suç atabilir oda beni anladatıyor falan diye yada yalan derler yıllarca uzayabilir bile mahkeme onları sonuna kadar paralarını soyup donsuz bırakmalısınız elinden geldiğince bulabilirsen kanıt bulmaya bak ve artık anne tarafından bir yakınına söylemelisin
Anne tarafından kime söyleyebilirim bilmiyordum dayıma söylesem o biraz pembe elinden bir şey gelmez, teyzemlere söylesem güvenecek 1 tane var ona zaten hafiften söyledim babam böyle böyle mesajlaşıyor diye ama alt komşu ile yaşananları söylemedim. Bundan bir kac ay önce teyzem bize gelmişti ve anneme şunları söylemişti (isimleri değiştiriyorum babam=erdem, annem= funda, alt komşu= buse) teyzem: "funda, erdem buseye hiç iyi bakmıyor (dik dik bakıyor) bunlara dikkat et" gibi bir şey söylemişti anneme teyzem. Dediğinde haklıymış...

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba
Anne tarafından kime söyleyebilirim bilmiyordum dayıma söylesem o biraz pembe elinden bir şey gelmez, teyzemlere söylesem güvenecek 1 tane var ona zaten hafiften söyledim babam böyle böyle mesajlaşıyor diye ama alt komşu ile yaşananları söylemedim. Bundan bir kac ay önce teyzem bize gelmişti ve anneme şunları söylemişti (isimleri değiştiriyorum babam=erdem, annem= funda, alt komşu= buse) teyzem: "funda, erdem buseye hiç iyi bakmıyor (dik dik bakıyor) bunlara dikkat et" gibi bir şey söylemişti anneme teyzem. Dediğinde haklıymış...
annen ne dedi teyzene?

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
annen ne dedi teyzene?
Tam olarak hatırlamıyorum ama çok da umursamaz bir tavırda geçiştirdi çünkü babamın öyle birisi olduğunu teyzem düşünmesin diye

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,958
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Ş
Bundan aylar önce emin olmamakla beraber babamın komşumuzla annemi aldattığını düşünüyordum. Mesajlasmalarini yakalamıştım ama çoğu şey silinmişti. Hatta forumda konu bile açmıştım.şöyleki babam yıllardır yabancı türk farketmeksizin chatleşiyor konuşuyor.Bunu annemde biliyordu tamam eğlencesine hadi konuşsun diyelim, ama dün gece telefonunun şifresini öğrenip mesajlasmalarini okudum, tabii kalanları çoğunu silmiş.bizim bi alt komşumuz var ve EVLİ. Kocasıda cok iyi birisi aynı sofraya oturuyoruz. Neyse dün gece babamın telefonuna bi baktım bu komşumuzla mesajlaşmalari var.Varya şaka gibi cidden hani aklım almadi ya, okurken elim ayağım titredi zaten. Ben böyle şeyleri sadece konulu filmlerde olur sanardım halbuki yaniliyormuşum.alt kısma mesajlaşmalarin bi kısmı bırakacağım okuyabilirsiniz.işin ironik tarafı bu ahlaksız şeref yoksunları ortada Müslümanım diye geziyor ve ikiside namazını falan kılıyor (sözde). komşu olayının dışında bir sürü kızla daha yazışıyor. Bakın ben pandemiden beri babam denen adamdan 100 TL den fazla para almadım o da bayram harçlığımdı zaten.durumumuz kötü falanda değil ha, babamdan para isdegimizde annem olsun ben olsun bize para yok diyor olabildiğince vermiyor, peki vermeyip onca parayı ne mi yapıyor elin kadınlarına hediye alıyor. Bu daha benim görebildiklerim göremediğim daha neler vardır allah bilir. Hediye aldığını da dün gece mesajlasmalarini okurken gördüm.bi kadına sana şu kıyafeti hediye etmek isterim demiş.kiyafetde 190tl. Ulan bu zamana kadar anneme hiçbir zaman böyle bi jestte bulunmadı yılda 1 falan alir annem kıyafet oda ihtiyaç olursa.herneyse ben ne yapacağımı düşünüyorum.annem cok şey bilmiyor, anlatmayi da düşünmüyorum.kadinin kocasina gelicek olursak aklima kocasina söylemek geldi ama düşünmeden hareket etmek mantıklı değil.olaylar cok kötü yerlere gelir can çıkar ortadan.ayrica kocasına da çok üzülüyorum cok iyi birisi babami abi olarak bilir... neyse sizce ne yapmalıyım nasıl ni kumpas kurup bu ahlaksızları rezil edebilir yaşama sevincini alabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum..

Ha bir şey eklemeyi unutmuşum babam geceleri çalışıyorum diye evden çıkıyordu sürekli, mesajlarin saatlerine bakarsaniz hep aksam 9 10 gibi çağırmış babam yani işe gidiyorum diye neye gidiyormus...
Geçmiş olsun

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom