Neler Yeni

Babam Annemi Komşumuzla Aldatıyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Son durum ne hala mesaj falan geliyor mu?
Edit: tam şu anda annem bana az önce şunu dedi "abin bana babanla (alt komşu) mesajlaştığını çatıda evinde buluştuğunu söyledi, böyle bir şey olabilir mi?" Diye sordu. Bende hiç bir şey bilmiyormuşum gibi davrandım bilmem ki dedim. Abim anneme bunları söylemiş dün gece ama mesajları daha göstermemiş. Bunu benden habersiz yapmış.Annemin öğrenmesini bi yandan İstiyorum bu yüzden abime bir şey demiyecegim. Yapabileceğim tek şey beklemek

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,031
İsim
araba
Edit: tam şu anda annem bana az önce şunu dedi "abin bana babanla (alt komşu) mesajlaştığını çatıda evinde buluştuğunu söyledi, böyle bir şey olabilir mi?" Diye sordu. Bende hiç bir şey bilmiyormuşum gibi davrandım bilmem ki dedim. Abim anneme bunları söylemiş dün gece ama mesajları daha göstermemiş. Bunu benden habersiz yapmış.Annemin öğrenmesini bi yandan İstiyorum bu yüzden abime bir şey demiyecegim. Yapabileceğim tek şey beklemek
bana kalırsa iyi olmuş annen yavaş yavaş öğrensin .

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Aynen bencede yavaş yavaş öğrenmesi iyi olacak

Valla hocam çok kötü annenin durumu ya bu yüzden komşuluk olaylarını hiç sevmem bu devirde iyi insan zor bulunuyor .

Çok efedersin ama bunu yapan benim babam olsa tenha bir yere çekip arkadaşlarla topluca öyle bir döverim ki nefes alacağına şükreder hale gelir .

Üstat dimdik durun sizin babanız yok her büyüten baba olmuyor bu devirde ya bide ben şunu anlayamıyorum ulan benim sevgilim var hayatta onu biriyle aldatamam ister istemez empati kurarım ne kadar kötü bir şey diye ya

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Bundan aylar önce emin olmamakla beraber babamın komşumuzla annemi aldattığını düşünüyordum. Mesajlasmalarini yakalamıştım ama çoğu şey silinmişti. Hatta forumda konu bile açmıştım.şöyleki babam yıllardır yabancı türk farketmeksizin chatleşiyor konuşuyor.Bunu annemde biliyordu tamam eğlencesine hadi konuşsun diyelim, ama dün gece telefonunun şifresini öğrenip mesajlasmalarini okudum, tabii kalanları çoğunu silmiş.bizim bi alt komşumuz var ve EVLİ. Kocasıda cok iyi birisi aynı sofraya oturuyoruz. Neyse dün gece babamın telefonuna bi baktım bu komşumuzla mesajlaşmalari var.Varya şaka gibi cidden hani aklım almadi ya, okurken elim ayağım titredi zaten. Ben böyle şeyleri sadece konulu filmlerde olur sanardım halbuki yaniliyormuşum.alt kısma mesajlaşmalarin bi kısmı bırakacağım okuyabilirsiniz.işin ironik tarafı bu ahlaksız şeref yoksunları ortada Müslümanım diye geziyor ve ikiside namazını falan kılıyor (sözde). komşu olayının dışında bir sürü kızla daha yazışıyor. Bakın ben pandemiden beri babam denen adamdan 100 TL den fazla para almadım o da bayram harçlığımdı zaten.durumumuz kötü falanda değil ha, babamdan para isdegimizde annem olsun ben olsun bize para yok diyor olabildiğince vermiyor, peki vermeyip onca parayı ne mi yapıyor elin kadınlarına hediye alıyor. Bu daha benim görebildiklerim göremediğim daha neler vardır allah bilir. Hediye aldığını da dün gece mesajlasmalarini okurken gördüm.bi kadına sana şu kıyafeti hediye etmek isterim demiş.kiyafetde 190tl. Ulan bu zamana kadar anneme hiçbir zaman böyle bi jestte bulunmadı yılda 1 falan alir annem kıyafet oda ihtiyaç olursa.herneyse ben ne yapacağımı düşünüyorum.annem cok şey bilmiyor, anlatmayi da düşünmüyorum.kadinin kocasina gelicek olursak aklima kocasina söylemek geldi ama düşünmeden hareket etmek mantıklı değil.olaylar cok kötü yerlere gelir can çıkar ortadan.ayrica kocasına da çok üzülüyorum cok iyi birisi babami abi olarak bilir... neyse sizce ne yapmalıyım nasıl ni kumpas kurup bu ahlaksızları rezil edebilir yaşama sevincini alabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ha bir şey eklemeyi unutmuşum babam geceleri çalışıyorum diye evden çıkıyordu sürekli, mesajlarin saatlerine bakarsaniz hep aksam 9 10 gibi çağırmış babam yani işe gidiyorum diye neye gidiyormus...
Çok geçmiş olsun, burada ben üzüldüm, sinirlendim bence annenize göstermeniz de fayda var. Yazık günah anneniz, babanız için çabalayacak falan durumunuz iyiyse dediğim gibi annenize anlatın durumu geçmiş olsun.

Microsoft

80+ Bronze
Çok geçmiş olsun, burada ben üzüldüm, sinirlendim bence annenize göstermeniz de fayda var. Yazık günah anneniz, babanız için çabalayacak falan durumunuz iyiyse dediğim gibi annenize anlatın durumu geçmiş olsun.
Benim komşum Barbara parlvin olsa -gerçek barbara- kesin aldatırdım ;D

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Valla hocam çok kötü annenin durumu ya bu yüzden komşuluk olaylarını hiç sevmem bu devirde iyi insan zor bulunuyor .

Çok efedersin ama bunu yapan benim babam olsa tenha bir yere çekip arkadaşlarla topluca öyle bir döverim ki nefes alacağına şükreder hale gelir .

Üstat dimdik durun sizin babanız yok her büyüten baba olmuyor bu devirde ya bide ben şunu anlayamıyorum ulan benim sevgilim var hayatta onu biriyle aldatamam ister istemez empati kurarım ne kadar kötü bir şey diye ya
Haklısınız

Teşekkür ederim yavaş yavaş anlaticaz sanirim durum onu gösteriyor

Benim komşum Barbara parlvin olsa -gerçek barbara- kesin aldatırdım ;D
Şöyleki annem gençliğinde aşırı güzelmiş ama hani annem diye söylemiyorum cidden öyleymiş fotoğraflarında gördüm, aldattığı kadında birşeye benzese allahim delircem forum kuralları gereği küfür edemiyorum..

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Haklısınız

Teşekkür ederim yavaş yavaş anlaticaz sanirim durum onu gösteriyor

Şöyleki annem gençliğinde aşırı güzelmiş ama hani annem diye söylemiyorum cidden öyleymiş fotoğraflarında gördüm, aldattığı kadında birşeye benzese allahim delircem forum kuralları gereği küfür edemiyorum..

Sanki anneniz görücü usulü evlenmiş gibi görünüyor anladığım kadarıyla doğrumudur ?

Sami Järvi

80+ Silver
çok özür dilerim ama benim babam öyle bir şey yapsa kimseye bakmam 1 dk evde tutmazdım ben varım abim var elimiz ayağımız tutuyor çok şükür bakardık eve . Tabii annen için üzülüyorsun haklısın da ama bu böyle nereye kadar gider .halen birlikte olmalarını ben kaldıramazdım çok iyi dayanıyorsun Allah yardımcın olsun .

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Sen de o anda söyleseydin keşke. En kısa sürede annene söyle. Zamana yayma.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom