Neler Yeni

Babam Annemi Komşumuzla Aldatıyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Edit: kadınla uzun bir şekilde konuştuk buraya atmıyacağım ama özetle şöyle oldu ben yazdım işte senin tüm bilgilerin mesajlaşmalarin kimliğine kadar her şey elimde diye (ki gerçektende öyle). Sonra inanmaz diye ardından tc sini dr attım. Benden ne istiyorsunuz dedi bende yalan söylememeni dedim Benim bi halt yediğim falan yok ne saçmalıyorsunuz diye yalanladı inkar etti falan sonra bir kac sey daha yazdı engelledi. Kadın cok iyi rp yapıyor cok iyi yalancı zaten öyle olmasa çoktan yakalanirlardi aynı sofrada yüzümüze bakıyor ama arkamızdan bıçaklıyor. Ben bunu biraz daha korkutup itiraf ettirmeye çalışacağım elimde net kanıtlar olmasa yapmadığına ikna etmişti beni o kadar iyi yalancı
Hocam sizden iyi dedektif olurmuş 😁

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Bu konudan 5 sezonluk dizi çıkar

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
haro
Babanı ve o kadını düşünme ama aldatılan adamı düşünüp mantıklı kararlar ver çok düşün bu konu üzerine. Baban polismiş. Adam babanı bıçaklayıp öldürse hapse girebilir. O aldatılan adamın kişiligi nasıl onuda düşün ona göre karar al. Birde sadece mesajlarla olacak iş degil yalanayıp seni kötü ilan bile edebilirler. Sen suçlu çıkarsın belki. Bu tarz 2 yüzlü insanlardan her türlü şey beklenir... Cidden seni iftiracı diye evden bile kovabilirler belki.

Avolay

80+ Gold
Annenle konuş, dava açın tazminat koparın, 2-3 zevk için hayatının parasını ödesin

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Babanı ve o kadını düşünme ama aldatılan adamı düşünüp mantıklı kararlar ver çok düşün bu konu üzerine. Baban polismiş. Adam babanı bıçaklayıp öldürse hapse girebilir. O aldatılan adamın kişiligi nasıl onuda düşün ona göre karar al. Birde sadece mesajlarla olacak iş degil yalanayıp seni kötü ilan bile edebilirler. Sen suçlu çıkarsın belki. Bu tarz 2 yüzlü insanlardan her türlü şey beklenir... Cidden seni iftiracı diye evden bile kovabilirler belki.
Mesajlar yeterli olur bence zaten tarihler falan belli, ki mahkeme falan gibi bi durum olucak olsa silinen mesajlar da geri gelir bence yeterli olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorması ayıp bu tarz konuşmaların olduğu kaç tane fotoğraf yakaladın. Yani sık sık birbirlerine mesaj atıyorlar mı?
Babam kendi yazdıklarını silmiş hep, başına bir iş gelirse suçu kadına atmak amacı ile. buraya attığımdan daha fazla konuşma var, hepsini video çektim insatgramın daki dm lere bakamadım ona da bakicam yakında

Sorması ayıp bu tarz konuşmaların olduğu kaç tane fotoğraf yakaladın. Yani sık sık birbirlerine mesaj atıyorlar mı?
Dediğim gibi çoğu mesaj silinmiş kadınınkiler de dahil. Ama gördüğüm kadarıyla 3 5 günde bir buluşmuşlar fırsat oldukça

Basrii

80+ Bronze
Mesajlar yeterli olur bence zaten tarihler falan belli, ki mahkeme falan gibi bi durum olucak olsa silinen mesajlar da geri gelir bence yeterli olur

Babam kendi yazdıklarını silmiş hep, başına bir iş gelirse suçu kadına atmak amacı ile. buraya attığımdan daha fazla konuşma var, hepsini video çektim insatgramın daki dm lere bakamadım ona da bakicam yakında
Tahmini konuşmaların içeriği genelde ne oluyor? Canım cicim mi yoksa cinsellik türevi şeyler mi?

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Tahmini konuşmaların içeriği genelde ne oluyor? Canım cicim mi yoksa cinsellik türevi şeyler mi?
Canım aşkım tarzı çok var kalpli öpücüklü falan ama cinsel içerikli mesajlarda var çoğu silinmiş tahminimce örneğin şu

Ekler

• IMG_20210725_141733.jpg
    IMG_20210725_141733.jpg
    443.3 KB · Hit: 89

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
gerçekten çok sıkıntılı bir durum geçmiş olsun