Basrii
80+ Bronze
Hayır hayır... laf kalabalığa yapma güzellik...çok bilmiş gibi davranmak yerine insan gibi cevap versen ölür müsün ne mızmız adamsın
Hayır hayır... laf kalabalığa yapma güzellik...çok bilmiş gibi davranmak yerine insan gibi cevap versen ölür müsün ne mızmız adamsın
çok film izlemişsin galiba hayatta başarılarHayır hayır... laf kalabalığa yapma güzellik...
Hocam sizden iyi dedektif olurmuşEdit: kadınla uzun bir şekilde konuştuk buraya atmıyacağım ama özetle şöyle oldu ben yazdım işte senin tüm bilgilerin mesajlaşmalarin kimliğine kadar her şey elimde diye (ki gerçektende öyle). Sonra inanmaz diye ardından tc sini dr attım. Benden ne istiyorsunuz dedi bende yalan söylememeni dedim Benim bi halt yediğim falan yok ne saçmalıyorsunuz diye yalanladı inkar etti falan sonra bir kac sey daha yazdı engelledi. Kadın cok iyi rp yapıyor cok iyi yalancı zaten öyle olmasa çoktan yakalanirlardi aynı sofrada yüzümüze bakıyor ama arkamızdan bıçaklıyor. Ben bunu biraz daha korkutup itiraf ettirmeye çalışacağım elimde net kanıtlar olmasa yapmadığına ikna etmişti beni o kadar iyi yalancı
Benden de bir tavsiye... fazla açılma boğulursun.çok film izlemişsin galiba hayatta başarılar
Sorması ayıp bu tarz konuşmaların olduğu kaç tane fotoğraf yakaladın. Yani sık sık birbirlerine mesaj atıyorlar mı?Hdksxbksx aynen öle
Mesajlar yeterli olur bence zaten tarihler falan belli, ki mahkeme falan gibi bi durum olucak olsa silinen mesajlar da geri gelir bence yeterli olurBabanı ve o kadını düşünme ama aldatılan adamı düşünüp mantıklı kararlar ver çok düşün bu konu üzerine. Baban polismiş. Adam babanı bıçaklayıp öldürse hapse girebilir. O aldatılan adamın kişiligi nasıl onuda düşün ona göre karar al. Birde sadece mesajlarla olacak iş degil yalanayıp seni kötü ilan bile edebilirler. Sen suçlu çıkarsın belki. Bu tarz 2 yüzlü insanlardan her türlü şey beklenir... Cidden seni iftiracı diye evden bile kovabilirler belki.
Babam kendi yazdıklarını silmiş hep, başına bir iş gelirse suçu kadına atmak amacı ile. buraya attığımdan daha fazla konuşma var, hepsini video çektim insatgramın daki dm lere bakamadım ona da bakicam yakındaSorması ayıp bu tarz konuşmaların olduğu kaç tane fotoğraf yakaladın. Yani sık sık birbirlerine mesaj atıyorlar mı?
Dediğim gibi çoğu mesaj silinmiş kadınınkiler de dahil. Ama gördüğüm kadarıyla 3 5 günde bir buluşmuşlar fırsat oldukçaSorması ayıp bu tarz konuşmaların olduğu kaç tane fotoğraf yakaladın. Yani sık sık birbirlerine mesaj atıyorlar mı?
Tahmini konuşmaların içeriği genelde ne oluyor? Canım cicim mi yoksa cinsellik türevi şeyler mi?Mesajlar yeterli olur bence zaten tarihler falan belli, ki mahkeme falan gibi bi durum olucak olsa silinen mesajlar da geri gelir bence yeterli olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Babam kendi yazdıklarını silmiş hep, başına bir iş gelirse suçu kadına atmak amacı ile. buraya attığımdan daha fazla konuşma var, hepsini video çektim insatgramın daki dm lere bakamadım ona da bakicam yakında
Canım aşkım tarzı çok var kalpli öpücüklü falan ama cinsel içerikli mesajlarda var çoğu silinmiş tahminimce örneğin şuTahmini konuşmaların içeriği genelde ne oluyor? Canım cicim mi yoksa cinsellik türevi şeyler mi?