hocam konu eski şuan öneri istemiyor sanırımOdalarına gizli kamera koy
Babam artık burda değil doğu görevinde.Odalarına gizli kamera koy
Yapicaktim bi ara hatta +1 li numaradan baya bir yazdım tc sini falan attim bi tırstı.Bunu yaptığım dönemde şehir dışındaydım geri döndüğümde sürekli bize çaya gelen kadın bir anda gelmemeye başladı benim olduğumu biliyor çünkü.Okuldan geliyorum mesela bahçede oturuyor oluyor bazen, beni görünce apartmanın arkasına gidiyor koşa koşa. Eskiden konuşurdu selam verirdi artık yüzüme bakamıyor.Şantaj yap geç özellikle komşu kadınına. İstediğini yaptır para iste sonra elever.
aerow gerek yok polisler bulur ztn mesajları ama kişisel verileri izinsiz bakma durumu senin başına bir şey gelir mi bilmemZamani geldi..
Bide mesajlarinin hepsini silmis simdi
Aerowhatsapp var..
Boyle bir durum da oyle kanunlar geçerli olur mu?
Evet böyle bu tarz uygulamalar hukukta doğru değil,Polisler ztn WhatApp serverlarına Erisebilirler Rahatlıkla.aerow gerek yok polisler bulur ztn mesajları ama kişisel verileri izinsiz bakma durumu senin başına bir şey gelir mi bilmem
Polisler bakar ama sıkıntı çıkabilirZamani geldi..
Aerowhatsapp var..
Bir insan çocuğunu seni dava ederim diye tehdit eder mi ya.Zamani geldi..
Aerowhatsapp var..
Zaten bildigimden şüpheleniyordu en sonunda cok tilt oldum whatsappdan gorseldeki gibi yazdım isteNasıl babana bildiğini söyledin
Suçlu olduğu halde...Bir insan çocuğunu seni dava ederim diye tehdit eder mi ya.
hahaah ilk başta üzülmüştüm iyi oldu büyüyünce yüzüne bakma imkanın olursa 1 kaşık suda boğZamani geldi..
Aerowhatsapp var..