Elinizi biraz çabuk tutun hocam, çok gecikmesinKadına +1 numaradan yazacaktım korkutmak amaçlı +1 li numara alamadım ayarlamaya çalışıyorum, elimden bu geliyor şimdilik
Ben acele taraftarı değilim zaten kanıtlar bi yere gitmez ve 7/24 bu olay hakkında düşünüp kafamın allak bullak olmasını istemiyorum. Şehir dışından dönünce bir şeyler yapmak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum..Elinizi biraz çabuk tutun hocam, çok gecikmesin
Çok çaresiz bi durumdayım bilmiyorum ne yapacağımı anneme söylesem olmaz kadının kocasına söylesem olmaz bilmiyorum ofBen acele taraftarı değilim zaten kanıtlar bi yere gitmez ve 7/24 bu olay hakkında düşünüp kafamın allak bullak olmasını istemiyorum. Şehir dışından dönünce bir şeyler yapmak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum..
Böyle babam olsa gucci gömlek hediye ederdim belkide gümüş bir madalya başarısı için.Bundan aylar önce emin olmamakla beraber babamın komşumuzla annemi aldattığını düşünüyordum. Mesajlasmalarini yakalamıştım ama çoğu şey silinmişti. Hatta forumda konu bile açmıştım.şöyleki babam yıllardır yabancı türk farketmeksizin chatleşiyor konuşuyor.Bunu annemde biliyordu tamam eğlencesine hadi konuşsun diyelim, ama dün gece telefonunun şifresini öğrenip mesajlasmalarini okudum, tabii kalanları çoğunu silmiş.bizim bi alt komşumuz var ve EVLİ. Kocasıda cok iyi birisi aynı sofraya oturuyoruz. Neyse dün gece babamın telefonuna bi baktım bu komşumuzla mesajlaşmalari var.Varya şaka gibi cidden hani aklım almadi ya, okurken elim ayağım titredi zaten. Ben böyle şeyleri sadece konulu filmlerde olur sanardım halbuki yaniliyormuşum.alt kısma mesajlaşmalarin bi kısmı bırakacağım okuyabilirsiniz.işin ironik tarafı bu ahlaksız şeref yoksunları ortada Müslümanım diye geziyor ve ikiside namazını falan kılıyor (sözde). komşu olayının dışında bir sürü kızla daha yazışıyor. Bakın ben pandemiden beri babam denen adamdan 100 TL den fazla para almadım o da bayram harçlığımdı zaten.durumumuz kötü falanda değil ha, babamdan para isdegimizde annem olsun ben olsun bize para yok diyor olabildiğince vermiyor, peki vermeyip onca parayı ne mi yapıyor elin kadınlarına hediye alıyor. Bu daha benim görebildiklerim göremediğim daha neler vardır allah bilir. Hediye aldığını da dün gece mesajlasmalarini okurken gördüm.bi kadına sana şu kıyafeti hediye etmek isterim demiş.kiyafetde 190tl. Ulan bu zamana kadar anneme hiçbir zaman böyle bi jestte bulunmadı yılda 1 falan alir annem kıyafet oda ihtiyaç olursa.herneyse ben ne yapacağımı düşünüyorum.annem cok şey bilmiyor, anlatmayi da düşünmüyorum.kadinin kocasina gelicek olursak aklima kocasina söylemek geldi ama düşünmeden hareket etmek mantıklı değil.olaylar cok kötü yerlere gelir can çıkar ortadan.ayrica kocasına da çok üzülüyorum cok iyi birisi babami abi olarak bilir... neyse sizce ne yapmalıyım nasıl ni kumpas kurup bu ahlaksızları rezil edebilir yaşama sevincini alabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum..
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ha bir şey eklemeyi unutmuşum babam geceleri çalışıyorum diye evden çıkıyordu sürekli, mesajlarin saatlerine bakarsaniz hep aksam 9 10 gibi çağırmış babam yani işe gidiyorum diye neye gidiyormus...
geçmis olsun valla kardeşim üzüldüm senin adınaBundan aylar önce emin olmamakla beraber babamın komşumuzla annemi aldattığını düşünüyordum. Mesajlasmalarini yakalamıştım ama çoğu şey silinmişti. Hatta forumda konu bile açmıştım.şöyleki babam yıllardır yabancı türk farketmeksizin chatleşiyor konuşuyor.Bunu annemde biliyordu tamam eğlencesine hadi konuşsun diyelim, ama dün gece telefonunun şifresini öğrenip mesajlasmalarini okudum, tabii kalanları çoğunu silmiş.bizim bi alt komşumuz var ve EVLİ. Kocasıda cok iyi birisi aynı sofraya oturuyoruz. Neyse dün gece babamın telefonuna bi baktım bu komşumuzla mesajlaşmalari var.Varya şaka gibi cidden hani aklım almadi ya, okurken elim ayağım titredi zaten. Ben böyle şeyleri sadece konulu filmlerde olur sanardım halbuki yaniliyormuşum.alt kısma mesajlaşmalarin bi kısmı bırakacağım okuyabilirsiniz.işin ironik tarafı bu ahlaksız şeref yoksunları ortada Müslümanım diye geziyor ve ikiside namazını falan kılıyor (sözde). komşu olayının dışında bir sürü kızla daha yazışıyor. Bakın ben pandemiden beri babam denen adamdan 100 TL den fazla para almadım o da bayram harçlığımdı zaten.durumumuz kötü falanda değil ha, babamdan para isdegimizde annem olsun ben olsun bize para yok diyor olabildiğince vermiyor, peki vermeyip onca parayı ne mi yapıyor elin kadınlarına hediye alıyor. Bu daha benim görebildiklerim göremediğim daha neler vardır allah bilir. Hediye aldığını da dün gece mesajlasmalarini okurken gördüm.bi kadına sana şu kıyafeti hediye etmek isterim demiş.kiyafetde 190tl. Ulan bu zamana kadar anneme hiçbir zaman böyle bi jestte bulunmadı yılda 1 falan alir annem kıyafet oda ihtiyaç olursa.herneyse ben ne yapacağımı düşünüyorum.annem cok şey bilmiyor, anlatmayi da düşünmüyorum.kadinin kocasina gelicek olursak aklima kocasina söylemek geldi ama düşünmeden hareket etmek mantıklı değil.olaylar cok kötü yerlere gelir can çıkar ortadan.ayrica kocasına da çok üzülüyorum cok iyi birisi babami abi olarak bilir... neyse sizce ne yapmalıyım nasıl ni kumpas kurup bu ahlaksızları rezil edebilir yaşama sevincini alabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum..
Ha bir şey eklemeyi unutmuşum babam geceleri çalışıyorum diye evden çıkıyordu sürekli, mesajlarin saatlerine bakarsaniz hep aksam 9 10 gibi çağırmış babam yani işe gidiyorum diye neye gidiyormus...
Aynen polis olması sıkıntı adam gelip babama saldıracak olasa çeker vurur belli olmaz, kamera konusu şöyle babam bizim eve getirmez kadını, o gidiyor onların evine kocası yokken gidiyor. Zaten biz şehir dışındayız şuanşimdi bu durumu anne anlat ama şöyle anlat mesajları göster ve bir oyun kurcaz de herkes dışarı çıksın odanın bir yerine kamera yerleştirin baban eninde sonunda kadını çağırıcak zaten o sırada biraz vakit geçsin ve kapıyı çalın zaten kadın içerdeyse saklanıcak bu bişey değiştirmez kamera var her türlü açığa çıkacak her şey sonra görüntüleri savcılığa verip boşansınlar en hayırlısı bu şekil. ( Kadının kocasına söyleyin o da bilsin ama baban polismiş silahı evde bırakmayın )
Teşekürler ederimgeçmis olsun valla kardeşim üzüldüm senin adına
+67 li numaradan böyle bir şey yazdım sms, biraz korksun bu eve dönünce daha büyük şeyler düşünürümşimdi bu durumu anne anlat ama şöyle anlat mesajları göster ve bir oyun kurcaz de herkes dışarı çıksın odanın bir yerine kamera yerleştirin baban eninde sonunda kadını çağırıcak zaten o sırada biraz vakit geçsin ve kapıyı çalın zaten kadın içerdeyse saklanıcak bu bişey değiştirmez kamera var her türlü açığa çıkacak her şey sonra görüntüleri savcılığa verip boşansınlar en hayırlısı bu şekil. ( Kadının kocasına söyleyin o da bilsin ama baban polismiş silahı evde bırakmayın )
Neden annene söyleyemiyorsunBen acele taraftarı değilim zaten kanıtlar bi yere gitmez ve 7/24 bu olay hakkında düşünüp kafamın allak bullak olmasını istemiyorum. Şehir dışından dönünce bir şeyler yapmak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum..
Çok çaresiz bi durumdayım bilmiyorum ne yapacağımı anneme söylesem olmaz kadının kocasına söylesem olmaz bilmiyorum of
Yıllarıdır üzülüyor zaten başka kadınlarla mesajlasmasına, bu kadar büyük bir olayı kaldırmaz ciddi diyorum, düşünsene rn yakın komşun samimi olduğun kişi kocanla seni aldatıyor. Dediğim gibi anneme bu üzüntüyü yaşatmak istememNeden annene söyleyemiyorsun
HaklısınYıllarıdır üzülüyor zaten başka kadınlarla mesajlasmasına, bu kadar büyük bir olayı kaldırmaz ciddi diyorum, düşünsene rn yakın komşun samimi olduğun kişi kocanla seni aldatıyor. Dediğim gibi anneme bu üzüntüyü yaşatmak istemem
Bide bunu anneme söylersem olayların ucu nereye gider bilmem çok ciddi şeyler olur (boşanmadan bahsetmiyorum). Ayrıca anneme söyledim diyelim babamın bundan haberi illaki olacaktır, benim yaşlarındayken abimin çektiklerini bende çekerim (abim de benim yaşındayken babamın kadınlarla mesajlasmasını anneme göstermişti babam o günden beri pek sevmez, evden atmalar, kemerle dövmeler, 5 parasız 4 sene liseye gitti)Yıllarıdır üzülüyor zaten başka kadınlarla mesajlasmasına, bu kadar büyük bir olayı kaldırmaz ciddi diyorum, düşünsene rn yakın komşun samimi olduğun kişi kocanla seni aldatıyor. Dediğim gibi anneme bu üzüntüyü yaşatmak istemem