Neler Yeni

Babam Annemi Komşumuzla Aldatıyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Basrii

80+ Bronze
Aynı, şu anlık bir şey yapamadım şehir dışındayım. Yazarim zaten gelişmeleri
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen öyle...
ilişki evlilik demek zaten güven üzerine kurulan bir köprü. Bu köprüyü yapmak zor ama aksine bir o kadar da yıkmak kolay. Hayatıma hiç bir hanımefendi girmedi. Ama hayatıma girdiği zaman tüm kötülüğü yap ama başka biri ile aldatma bunun allah katında da günahı çok büyük...

Ratorest

80+ Silver
Bence aile büyüklerini topla babanin ailesinden annenin ailesinden sonra her şeyi anlat belki babanı affedebilirdin ama adam 1 kere değil defalarca aynı hareketi yapmış ve cinsel ilişkiye girmiş yoksa bu iş uzar en mantıklı bence böyle kadının evine ses cihazı v.s koyma ile uğraşma annenin herhangi bir rahatsızlığı varsa onada alıştıra alıştıra soyle

-Yec

80+ Bronze
Olayın hepsini okudum ve ne desem bilemedim. Allah sana ve annene sabır versin. 7/24 bu olayı düşünme, her ihtimali düşüne düşüne kafayı yersin. Kafanı ara sıra dinlendir.

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Olayın hepsini okudum ve ne desem bilemedim. Allah sana ve annene sabır versin. 7/24 bu olayı düşünme, her ihtimali düşüne düşüne kafayı yersin. Kafanı ara sıra dinlendir.
Teşekkür ederim, dediğin gibi 7/24 düşünmüyorum ama aklıma geliyor sürekli ne yapacağımı düşünüyorum

BIGGZ

80+ Bronze
Alabildiğiniz kadar kanıt toplayın, araştırın bu delil olayını detaylıca.

Elinizdeki delilleri kopyalayıp kopyalayıp saklayın, mümkünse flash bellek alıp her kanıtı oraya kopyalayın ve o belleği koruyun.

Sonra ilk kadının kocasına verin bunları.

Kadının kocasindan sonra annenize, ailenize anlatın.

Sonrası boşanma ve nafaka olacaktır, ayrıca bu olayları açıkladıktan sonra mümkün olduğunda babanızın ailesine anlatın bunları. Iyice rezil olur

Geçmiş olsun bu arada

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Alabildiğiniz kadar kanıt toplayın, araştırın bu delil olayını detaylıca.

Elinizdeki delilleri kopyalayıp kopyalayıp saklayın, mümkünse flash bellek alıp her kanıtı oraya kopyalayın ve o belleği koruyun.

Sonra ilk kadının kocasına verin bunları.

Kadının kocasindan sonra annenize, ailenize anlatın.

Sonrası boşanma ve nafaka olacaktır, ayrıca bu olayları açıkladıktan sonra mümkün olduğunda babanızın ailesine anlatın bunları. Iyice rezil olur

Geçmiş olsun bu arada
Teşekkür ederim, dediğiniz gibi daha fazla delil bulmaya çalışıyorum bunlar yeterli olur aslında ama daha fazlası daha iyi olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,929
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Hocam herhangi bir videoları varmı elinizde? İlk başta demiştim gizli kamera vs. Yapabildiniz mi?

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Hocam herhangi bir videoları varmı elinizde? İlk başta demiştim gizli kamera vs. Yapabildiniz mi?
Şuan yapamam ki şehir dışındayım dediğim gibi, mesajların videosu var, daha büyük deliller bulmaya çalışacağım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,995
Üyeler
160,920
Son üye
neresi
Top Bottom