-CrawL
80+ Gold
O an çok düşünemedim. Benim başıma gelse kadının kocasına ve anneme gösterirdim mesajlarıBabasından yüz buluyo babasına söyler bence mantıksız
O an çok düşünemedim. Benim başıma gelse kadının kocasına ve anneme gösterirdim mesajlarıBabasından yüz buluyo babasına söyler bence mantıksız
Benim fikrimle çok benzer bence bunu uygulaDostum öncelikle geçmiş olsun
Sana düşen 2 yol var
Ya sinsi planlar kuracaksın yakalayıp delil yakalayıp annen baban boşandığında annenin afedersiniz babanın donuna kadar alacağı bir plan olacak ya da yaygarayı koparacaksın
O gizli kamera olayını bir an önce yap mümkünse babanın evlerine girdiği vakitin videosu ve odanın kayıtları
Şuanda odada olan kayıtlar daha önemli kalır
Saatte olan veya kalemde olan kameralar var ya da böcek atabilirsin evlerine
Cinsellik sesleri de bir kayıta girer
Bu mesajlar senin için çok önemli kesinlikle kaybetmemeye çalış mümkünse gizli dosyalara yedekle
Bu planlar işlediği takdirde annenin kendini geçindirecek başını sokabilecek bir eve ihtiyacı var
He bu abini dövme olayı da var
Bununda kayıdı olurda yasal yollarla babanı mesleğinden dahi edebilirsin
Bu kayıtların olduğunu varsayarsak ve empati yaparsam yerinde olsam bütün delillerden sonra kayıdı annene gösterip dava açmasını anlatırdım
Abini seni ve anneni güveneceye alacak kadar mal olsun elinizde ve artı nafaka istersiniz
Bunları görmezden gelip yaşamaya devam edersen de annene seni 9 ay karnında taşımış yıllarca bakmış büyütmüş canından çok sevmiş bir kadına gram hatrına değer vermediğini belirtir ve umursamadığını göstermiş olursun ve benim açımdan gamsızın teki olursun
Döverse komşusu hapis cezası alabilir. Cünkü babası polis miş. Yapabileceği en iyi şey mesajları Annesine göstermek.Ben de seninle aynı yaştayım kusura bakma ama bu komşu işi *r*sbuluğa dökmüş gider kocasıyla buluşup ona her şeyi anlatıp gösterirdim baban dan da 'umarım' yediği dayaktan sonra aklı başına gelir. Adam da karısıyla da boşanır mı boşanmaz mı bilmem ama ikisi de belalarını görür.
Henüz yok olunca haber veririm şehir dışında olduğum için su an yapabileceğim bir şey yokBenim fikrimle çok benzer bence bunu uygula
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada gelişme varmı?
Aga polis işinde polistir özel hayatta herkes bana göre eşittir.Döverse komşusu hapis cezası alabilir. Cünkü babası polis miş. Yapabileceği en iyi şey mesajları Annesine göstermek.
Kalmamaya devam etsin de ne yapsın 16 yaşında ki çocuk kendine ev mi alsın eve mi çıksın ?Sen suça bulaşma dövmek vs gibi eğer siciline kasten adam yaralamak gibi şeyler yazılırsa ileride zorluk yaşayabilirsin, bence annene herşeyi anlat hukuksal yoldan halledin ve annenle hala o evde kalmaya devam etmemelisin.