Neler Yeni

Babam Annemi Komşumuzla Aldatıyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,929
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Dostum öncelikle geçmiş olsun
Sana düşen 2 yol var
Ya sinsi planlar kuracaksın yakalayıp delil yakalayıp annen baban boşandığında annenin afedersiniz babanın donuna kadar alacağı bir plan olacak ya da yaygarayı koparacaksın
O gizli kamera olayını bir an önce yap mümkünse babanın evlerine girdiği vakitin videosu ve odanın kayıtları
Şuanda odada olan kayıtlar daha önemli kalır
Saatte olan veya kalemde olan kameralar var ya da böcek atabilirsin evlerine
Cinsellik sesleri de bir kayıta girer
Bu mesajlar senin için çok önemli kesinlikle kaybetmemeye çalış mümkünse gizli dosyalara yedekle
Bu planlar işlediği takdirde annenin kendini geçindirecek başını sokabilecek bir eve ihtiyacı var
He bu abini dövme olayı da var
Bununda kayıdı olurda yasal yollarla babanı mesleğinden dahi edebilirsin
Bu kayıtların olduğunu varsayarsak ve empati yaparsam yerinde olsam bütün delillerden sonra kayıdı annene gösterip dava açmasını anlatırdım
Abini seni ve anneni güveneceye alacak kadar mal olsun elinizde ve artı nafaka istersiniz
Bunları görmezden gelip yaşamaya devam edersen de annene seni 9 ay karnında taşımış yıllarca bakmış büyütmüş canından çok sevmiş bir kadına gram hatrına değer vermediğini belirtir ve umursamadığını göstermiş olursun ve benim açımdan gamsızın teki olursun
Benim fikrimle çok benzer bence bunu uygula
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada gelişme varmı?

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
Ben de seninle aynı yaştayım kusura bakma ama bu komşu işi *r*sbuluğa dökmüş gider kocasıyla buluşup ona her şeyi anlatıp gösterirdim baban dan da 'umarım' yediği dayaktan sonra aklı başına gelir. Adam da karısıyla da boşanır mı boşanmaz mı bilmem ama ikisi de belalarını görür.
Döverse komşusu hapis cezası alabilir. Cünkü babası polis miş. Yapabileceği en iyi şey mesajları Annesine göstermek.

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Benim fikrimle çok benzer bence bunu uygula

Bu arada gelişme varmı?
Henüz yok olunca haber veririm şehir dışında olduğum için su an yapabileceğim bir şey yok

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen
Sen suça bulaşma dövmek vs gibi eğer siciline kasten adam yaralamak gibi şeyler yazılırsa ileride zorluk yaşayabilirsin, bence annene herşeyi anlat hukuksal yoldan halledin ve annenle hala o evde kalmaya devam etmemelisin.

kasadam87

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
burak demir
Kusura bakma ama baban adam değilmiş. Herşeyi hakediyor vur gitsin.

Cruyff and Messi

80+ Bronze
Akrabalarına veya dayılarına söyle dayın biraz güçlü bir adamsa konuşur

Sen suça bulaşma dövmek vs gibi eğer siciline kasten adam yaralamak gibi şeyler yazılırsa ileride zorluk yaşayabilirsin, bence annene herşeyi anlat hukuksal yoldan halledin ve annenle hala o evde kalmaya devam etmemelisin.
Kalmamaya devam etsin de ne yapsın 16 yaşında ki çocuk kendine ev mi alsın eve mi çıksın ?

Son düzenleme:

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,585
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Kardeşim senin hayırlı bir evlat olarak her şeyden önce insanlık görevi olarak babanı deşifre etmen lazım. Her ne kadar üzücü ve berbat bir durum olsa bile, senin annen ve diğer kadının kocası bunları hak etmiyor ikisini de deşifre et ve başları derde girip büyük bir ders alsınlar. Büyük ihtimalle de annen ve baban deşifre olduktan sonra boşanma kararı alacaklardır. Bu da çok kötü bir durum ne deyim bilemedim kardeşim ALLAH yardımcın olsun.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
gizli kamerayla ya da bir şekilde bir kanıt al ve sonra annene ve teyze dayı gibi anneni koruyabilecek kişilere anlat ve annen boşanma davası açsın. Baban da seni dövmeye çalışırsa abinle birlikte önlem al.

Emir3162

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Emir r
Mesajların hepsini okudum çok üzüldüm Allah yardımcın olsun forumda avukat veya benzeri biri yok mu yol gösterebilecek?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom