Neler Yeni

Babam Annemi Komşumuzla Aldatıyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Dostum öncelikle geçmiş olsun
Sana düşen 2 yol var
Ya sinsi planlar kuracaksın yakalayıp delil yakalayıp annen baban boşandığında annenin afedersiniz babanın donuna kadar alacağı bir plan olacak ya da yaygarayı koparacaksın
O gizli kamera olayını bir an önce yap mümkünse babanın evlerine girdiği vakitin videosu ve odanın kayıtları
Şuanda odada olan kayıtlar daha önemli kalır
Saatte olan veya kalemde olan kameralar var ya da böcek atabilirsin evlerine
Cinsellik sesleri de bir kayıta girer
Bu mesajlar senin için çok önemli kesinlikle kaybetmemeye çalış mümkünse gizli dosyalara yedekle
Bu planlar işlediği takdirde annenin kendini geçindirecek başını sokabilecek bir eve ihtiyacı var
He bu abini dövme olayı da var
Bununda kayıdı olurda yasal yollarla babanı mesleğinden dahi edebilirsin
Bu kayıtların olduğunu varsayarsak ve empati yaparsam yerinde olsam bütün delillerden sonra kayıdı annene gösterip dava açmasını anlatırdım
Abini seni ve anneni güveneceye alacak kadar mal olsun elinizde ve artı nafaka istersiniz
Bunları görmezden gelip yaşamaya devam edersen de annene seni 9 ay karnında taşımış yıllarca bakmış büyütmüş canından çok sevmiş bir kadına gram hatrına değer vermediğini belirtir ve umursamadığını göstermiş olursun ve benim açımdan gamsızın teki olursun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dayak , şiddet sence çözüm mü?
Çözüm olarak görüyorsan çok kötü bir durum düşünceni değiştirmelisin
Düşüncelerine tamamen katılıyorum kamera işi başta mantıklı geldi ama riskli özellerini kaydetmek (karı koca), ama böcek işi mantıklı para şeklinde güzel böcekler var onu deneyeceğim

Çok üzüldüm geçmiş olsun bence annene söyle böyle bir ailede yaşamamalı bence. Ben olsam söylerim.

Bu arada ben olsam çoktan öldürürdüm öyle babayı o.O2 baba bile denemezki.
Teşekkür ederim

okurken elim ayağım titredi geçmiş olsun valla kötü durum hele o yaşta
Benimde çok fena titremişti istemsizce

Gizli kamera ile delil edinip annene göster dava açıp boşanabilir böylece rahat edersiniz
Delil diye sunduğum şeyde büyük suç ama

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Bizim gelmez ama onun yapması gereken şeyler var
Bu kadar ihaneti yapıp birde babasını hala annesiyle bir tutarsa yazıklar olsun derim
Babası zaten bir gün cezasını çeker
Nasil bu kadar kendinden çok emin konuşabiliyorsun. Bizim gelmez diye. Bu dünyada yaşıyorsan her şey başına gelebilir.

Tre-x

80+ Silver
@Techno08 hocam galiba sizde böyle bir sorun yaşamıştınız arkadaşı en iyi siz anlarsınız sanırım

Techno08

80+ Gold
@Techno08 hocam galiba sizde böyle bir sorun yaşamıştınız arkadaşı en iyi siz anlarsınız sanırım

benim durumda işler tam tersiydi ama olayı babam ortaya çıkarıp boşamıştı. Annemin aldattığı kişide polisti. Bu durumda en mantıklı olan olayı annesine sakin bir şekilde anlatması.

not: bu tarz durumlarda polisler ceza alabilir bu arada. Teşkilatta böyle bir durum yasak

not2: ben annemle konuşmuyorum bu arada, sen eğer babanla konuşmak istemezsen bu da senin kararın olur

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Hocam geçmiş olsun
Başkasının evine gizlice ses kayıt cihazı yerleştirmek suç olmaz mı? Emin değilim öyle bir şey olabilir dikkat edin
Evet suç ama yakalanacağımi düşünmüyorum böyle mahkemeye falan da delil olarak da sunmam zaten maksat elde bi kanıt olsun

benim durumda işler tam tersiydi ama olayı babam ortaya çıkarıp boşamıştı. Annemin aldattığı kişide polisti. Bu durumda en mantıklı olan olayı annesine sakin bir şekilde anlatması.

not: bu tarz durumlarda polisler ceza alabilir bu arada. Teşkilatta böyle bir durum yasak

not2: ben annemle konuşmuyorum bu arada, sen eğer babanla konuşmak istemezsen bu da senin kararın olur
Anladım. Polisler işinden olabiliyor bu tarz durumlarda

Techno08

80+ Gold
Evet suç ama yakalanacağımi düşünmüyorum böyle mahkemeye falan da delil olarak da sunmam zaten maksat elde bi kanıt olsun

Anladım. Polisler işinden olabiliyor bu tarz durumlarda

annemin aldattığı polisin bir sürü suçu var sicili kabarık, yaşı ileirde olduğu için meslekten atamıyorlar emekliliğe zorlayacaklar davayı açtık zaten. Zaten adam suçlu olmasa babam dövdüğü zaman karşılık verirdi… sizin durum biraz daha karışık bilmiyorum biz de çok zor şeyler yaşadık. Bu arada benim anneannem ile dedem evlatlıktan reddetti sizin de böyle bir şey olabilir hazırlıklı olun diye söyleyeyim dedim.

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
annemin aldattığı polisin bir sürü suçu var sicili kabarık, yaşı ileirde olduğu için meslekten atamıyorlar emekliliğe zorlayacaklar davayı açtık zaten. Zaten adam suçlu olmasa babam dövdüğü zaman karşılık verirdi… sizin durum biraz daha karışık bilmiyorum biz de çok zor şeyler yaşadık. Bu arada benim anneannem ile dedem evlatlıktan reddetti sizin de böyle bir şey olabilir hazırlıklı olun diye söyleyeyim dedim.
Geçmiş olsun bu arada evlatlıktan reddedilme olayi tee bundan 40+ sene önce olmuş zaten babamı evlatlık vermişler bu zamana kadar bi kere ilgilenmediler zaten mirastanda bize bi pay yok, yasal olarak alabiliriz ama babam istemiyor

Techno08

80+ Gold
Geçmiş olsun bu arada evlatlıktan reddedilme olayi tee bundan 40+ sene önce olmuş zaten babamı evlatlık vermişler bu zamana kadar bi kere ilgilenmediler zaten mirastanda bize bi pay yok, yasal olarak alabiliriz ama babam istemiyor

ebeveyn sonuçta. İnsanlar evlatlarını evlatlıktan reddeder sonra affedebilir

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Nasil bu kadar kendinden çok emin konuşabiliyorsun. Bizim gelmez diye. Bu dünyada yaşıyorsan her şey başına gelebilir.
Elimizden bir şey yapmak gelmez demişsin ona dedim
O tür şeyler olabilir fani dünya

snachy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eren
Herşeyi hukuksal hallet kasten yaralamadan ceza alabilirsin.
Durumunuz kötü değilse avukat tutun

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,186
Üyeler
161,408
Son üye
Cenk_Tr