Neler Yeni

Babam Annemi Komşumuzla Aldatıyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Onurkotlutok05

80+ Gold
Babanın telefonundan kadına hakaret, nefret sözleri yaz, videoya çektiğini, hepsini bir amaç doğrultusunda yaptığını vs. söyle sonra bu mesajları babanın telefonundan sil. Ama kadın cevap vermeden telefonu kapatın çünkü "görüldü" ibresinin saatinden sizin yaptığınızı anlayabilir. gelen cevapların neden olduğunu vs. anlamaması lazım bu durumda. İlk olarak sizden şüphelenebilir. O durumda o sinirle her şeyi kendi ifşa edebilir belki. Bu durumda anneniz sizin de bu durumu bilmediğinizi düşünür daha sonradan sizin hakkındaki düşüncelerini de değiştirmemiş olursunuz.
çok mantıklı

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Ne diyeceğimi bilemedim...

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Haklısınız hocam banada en başta iyi gibi gelmişti ama şimdi saçma geliyor
Ve zaten başına gelebilecek en kötü şeylerden birini yaşamış tekrardan geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam haberiniz olsun diye söylüyorum olur da annenizin haberi olursa ve boşanma davası açarsa babanız derse size oğlum şu terasa gel hanım şu terasa gel sakın gitmeyin şuan polisin çözemediği tek cinayet türü yüksekten düşme cinayetleri bunu polis birinden birinci ağızdan duydum ekstra olarak babanıza şantaj yapın istediğiniz şeyleri aldırın ve annenize öyle gösterin
👍 Birşeyler düşünüyoruz abimle ayarliycaz

Farklı bi hattan abinle kadın gibi yazıp buluşma ayarlayın
Gelince maskeyle kaçırıp bağlayıp dövün sonra da anneniz boşanma davası açsın
Ama silahları evdeyse saklamayı unutmayın
Farklı bir hattan yazacağız oraya kadar tamam ama buluşma veya dayak konusunda emin değilim dayakla çözülecek bir şey değil bence farklı seyler düşüneceğiz

Üzüldüm gerçekten, Allah yardımcınız olsun. O kadının kocasına bu olayı anlatmanı hiç önermem, olaylar çok kötü yere gidebilir adam bir anlık sinir ile gider babanıza zarar verir falan olaylar çok kötü yere gidebilir.

Onun harici tavsiye vermek gibide olmasında ben olsam gidip o kadına göz dağı verirdim
Bende aynılarını düşünüyorum adama söylemem ama karısını sert bir şekilde uyaracagim ilerleyen zamanlarda

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
O kadının kocasına okut mesajları,deki korktum anneme söyleyemedim de.O adam ya efkara gider yada sinirden her haltı yapar babanı süründürür.Benim aklıma bu geldi.
Babami süründürebilecegini düşünmüyorum aksine babama gelir sataşırsa işler daha kötü yerlere gidebilir

Allah yardımcın olsun knk durumun vahim ne yapacağını bilmiyorum maalesef.
Bir de eğer ifşa edecekseniz anonim bir kimlikle yapmanı öneririm
Teşekkür ederim tekrardan

Bence annene söylemelisin annen bilmezse baban anneni kullanmış durumuna düşer erkenden söyle bence
Çok üzülür doğru bi zamanda yavaş yavaş yavaş söylerim

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Babami süründürebilecegini düşünmüyorum aksine babama gelir sataşırsa işler daha kötü yerlere gidebilir

Teşekkür ederim tekrardan

Çok üzülür doğru bi zamanda yavaş yavaş yavaş söylerim
Haklısın direk söylememende lazım yavaş yavaş alıştıra alıştıra söyle

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Gizli kamera ile delil edinip annene göster dava açıp boşanabilir böylece rahat edersiniz

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Babana söyle önce, babanın hareketlerine göre davranırsın. Hatta git komşuyla da konuş, yuvanızı yıkarım falan diye tehdit et. Korkarlar zaten. Mesajları bildiğini falan da söyle
Mantıklı

Ne diyeceğimi bilemedim ama olay karşısındaki güçlü duruşuna hayran kaldım. Ben toparlanamazdım sanırım.
Ben üzülmüyorum şahsen sadece anneme ve kadının kocasına üzülüyorum

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Gİzli canlı ses dinleme cihazı koyucam böcek
Gizli kamera koy da allahına kavuşsun

ben olsam ve bu mesajları görmüş olsam şuan ne o kadın nede babam yaşardı böyle bir şey başıma gelseydi sonu ne olursa olsun öldürür derisini yüzer kellelerini meydanda sallandırırdım şuan deliriyorum yerimde sen nasıl bu kadar sakinsin anlamış değilim

Şimdi bu yazıyı okudum ya babanı öldürmek istiyorum Allah bilir bu olay kaç gün aklımdan çıkmayacak çok ofkeliyim ya
Ama öyle kolay olmuyor işte.. 😔

Allah yardımcın olsun çok kötü bir durum...
Teşekkür ederim

efay144

80+ Silver
ben olsam ve bu mesajları görmüş olsam şuan ne o kadın nede babam yaşardı böyle bir şey başıma gelseydi sonu ne olursa olsun öldürür derisini yüzer kellelerini meydanda sallandırırdım şuan deliriyorum yerimde sen nasıl bu kadar sakinsin anlamış değilim

Şimdi bu yazıyı okudum ya babanı öldürmek istiyorum Allah bilir bu olay kaç gün aklımdan çıkmayacak çok ofkeliyim ya
Haklısın 1 ay yatıp çıkardın hem de öcünü alırdın

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Dostum bunu burada yazman aşırı yanlış.
Bu ailevi bir sorun bunu bizim bilmemiz hiç doğru değil lütfen mesajları kaldır bak ciddiyim bunu aile dışına taşırmayın taşarsa size iyi olmaz.
Kimliğim gizli ben kimim? Bilmiyorsun kimse bilmiyor ss lerde de isimleri gizledim zaten. Forumda yazmamın sebebi ise fikir ihtiyacı hissetmem büyüklerimden tavsiye almak

Ben olsam abinle babana kumpas kurup döverdim yada dövdürürdüm ama siz olduğunuzu bilmemesi lazım mesela kadının kocası falan yapmış sanması lazım en azından hemen ardından şantaj yapardım sonrada anneme açıklardım ama bence bi dayak hak ediyor ama bir sorum var eskiden de böyle şeyleri yapmasından şüphelenirmiydiniz bu ilkmi
Zaten eskiden de yapıyordu yapıyordu dediğim mesajlastigini biliyorduk ama böyle fiziksel aldattığını bilmiyordum. Abimle kumpas kuracağız zaten ve evet bizim olduğumuzu bilmemeli

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Bundan aylar önce emin olmamakla beraber babamın komşumuzla annemi aldattığını düşünüyordum. Mesajlasmalarini yakalamıştım ama çoğu şey silinmişti. Hatta forumda konu bile açmıştım.şöyleki babam yıllardır yabancı türk farketmeksizin chatleşiyor konuşuyor.Bunu annemde biliyordu tamam eğlencesine hadi konuşsun diyelim, ama dün gece telefonunun şifresini öğrenip mesajlasmalarini okudum, tabii kalanları çoğunu silmiş.bizim bi alt komşumuz var ve EVLİ. Kocasıda cok iyi birisi aynı sofraya oturuyoruz. Neyse dün gece babamın telefonuna bi baktım bu komşumuzla mesajlaşmalari var.Varya şaka gibi cidden hani aklım almadi ya, okurken elim ayağım titredi zaten. Ben böyle şeyleri sadece konulu filmlerde olur sanardım halbuki yaniliyormuşum.alt kısma mesajlaşmalarin bi kısmı bırakacağım okuyabilirsiniz.işin ironik tarafı bu ahlaksız şeref yoksunları ortada Müslümanım diye geziyor ve ikiside namazını falan kılıyor (sözde). komşu olayının dışında bir sürü kızla daha yazışıyor. Bakın ben pandemiden beri babam denen adamdan 100 TL den fazla para almadım o da bayram harçlığımdı zaten.durumumuz kötü falanda değil ha, babamdan para isdegimizde annem olsun ben olsun bize para yok diyor olabildiğince vermiyor, peki vermeyip onca parayı ne mi yapıyor elin kadınlarına hediye alıyor. Bu daha benim görebildiklerim göremediğim daha neler vardır allah bilir. Hediye aldığını da dün gece mesajlasmalarini okurken gördüm.bi kadına sana şu kıyafeti hediye etmek isterim demiş.kiyafetde 190tl. Ulan bu zamana kadar anneme hiçbir zaman böyle bi jestte bulunmadı yılda 1 falan alir annem kıyafet oda ihtiyaç olursa.herneyse ben ne yapacağımı düşünüyorum.annem cok şey bilmiyor, anlatmayi da düşünmüyorum.kadinin kocasina gelicek olursak aklima kocasina söylemek geldi ama düşünmeden hareket etmek mantıklı değil.olaylar cok kötü yerlere gelir can çıkar ortadan.ayrica kocasına da çok üzülüyorum cok iyi birisi babami abi olarak bilir... neyse sizce ne yapmalıyım nasıl ni kumpas kurup bu ahlaksızları rezil edebilir yaşama sevincini alabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum..

Ha bir şey eklemeyi unutmuşum babam geceleri çalışıyorum diye evden çıkıyordu sürekli, mesajlarin saatlerine bakarsaniz hep aksam 9 10 gibi çağırmış babam yani işe gidiyorum diye neye gidiyormus...
Çok üzüldüm geçmiş olsun bence annene söyle böyle bir ailede yaşamamalı bence. Ben olsam söylerim.

Çok üzüldüm geçmiş olsun bence annene söyle böyle bir ailede yaşamamalı bence. Ben olsam söylerim.
Bu arada ben olsam çoktan öldürürdüm öyle babayı o.O2 baba bile denemezki.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,942
Üyeler
160,909
Son üye
Antonio
Top Bottom