Çağrııı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,517
Hayırlı olsun11 k knk düzeltme yaptım
Hayırlı olsun11 k knk düzeltme yaptım
Bana izoly aldı valla hiç bir sıkıntı yoktu ta ki o güne kadar...hocam baban aldı da umarım izoly almamıştır
16k değil 11k ya almış okumadan konuşma lütfen.16k ya 2060 sisteme normal diyorsun .Normal değil diyenlere de hıyar diyorsun.Bilmeden konuşma lütfen
çocuk pahalı mı ucuz mu diye soruyor kardeşim aldıktan sonra bunu yazmanın mantığı neBu videodaki sistemin seninkine göre daha güçlü bir işlemcisi ve daha güçlü bir ekran kartı var. Ve 2000₺ daha ucuz, ordan hesap et nasıl kazık yediğini.
Nezaket sadece anneanne ismi değil, önce öğren sonra gel karşımaDuyar kasma hayırlı olsun demişler zaten ama daha iyisini alabiliyorken neden kazık yesin? Adama yardımcı olmak için uyarıyoruz zaten
Ho knk başka dicek bi şey yok gönlünden ne geçiyorsa onu ver maddi ya da maneviBeyler babam bana PC aldı 9. Sınıfa geçtim lise hediyesi olarak ona bunun karşılığını nasıl verebilirim
Not: arkadaşlar şimdi fişe vaktim 11 k mış bazı cevapladığım bazı kişilere yanlış yazmışım kb
Sistem özellikleri:
16 GB Ram
Rtx 2060
İ5 10. Nesil
SAĞOLUN ARKADAŞLAR BENI BAYA MUTLU ETTİNİZ MUTLULUĞUMU PAYLAŞMAK İSTEDIM SAYENİZDE SOĞUK SU İÇMEYE GİDİYORUM