İnsan bari yeğenini, eniştesini kazıklamaz.Hayır dostum dayım olduğu için işlemci ve ramlerden para almadı ücretsiz Windows 11 de kurdu o yüzden bu kadar uygun geldi
Benim pc benden yaşlı psu arada konuşmaya başlıyorSabret kardeşim ben de senin gibi bekliyordum eski pc ile uzun zaman bekledim geçen sene bu zamanlar alındı bana da.
Aldığının pahalı olduğunu bilsin, süresi geçmediyse iade etsin diye yazdım. Bakış açınız çok dar.çocuk pahalı mı ucuz mu diye soruyor kardeşim aldıktan sonra bunu yazmanın mantığı ne
11k ya kötü değil bence.Aldığının pahalı olduğunu bilsin, süresi geçmediyse iade etsin diye yazdım. Bakış açınız çok dar.
16K için yapmıştım o yorumu. 11'e de pek iyi değilde, ehh işte. Yine de işlemci ve ram'i bedavaya vermemiş, ki veremezde zaten.11k ya kötü değil bence.
kardeşim pahalı bir sistem değil rtx 3050 daha güçsüz ama bundan pahalı fiyatlara satılıyorAldığının pahalı olduğunu bilsin, süresi geçmediyse iade etsin diye yazdım. Bakış açınız çok dar.
kazıklama yok usta gayet normalGeçmiş olsun. Vatandan yine bildiğimiz gibi …
16K demişti ilk başta, buna kazık değil diyorsan, seninle muhatap olmaya gerek yok.kardeşim pahalı bir sistem değil rtx 3050 daha güçsüz ama bundan pahalı fiyatlara satılıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
kazıklama yok usta gayet normal