cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
Türk telekom’un faturayı ödemeyin öyle dursun kenarda sonra da Türk Net’e falan geçin olamz mı
FrankoBigBrainTürk telekom’un faturayı ödemeyin öyle dursun kenarda sonra da Türk Net’e falan geçin olamz mı
2 Yıl Taahhüt İçin En Az 1K İsterler Benim 4 Ay Taahhüt'Üm Kaldı 393TL Diyorlar Geçemedim Millenicoma DahaDaha bu ay içerisinde yaptırmış başka operatöre geçme imkanımız var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çıldırmalık bu arada
Çok mantıklı değil mi dediğim hani faturayı ödemek zorunda değilsin ki keserler zaten hizmeti faturayı ödemediğin zaman öyle tahüt bitene kadar köşede hiçbir işe yaramadan dururFrankoBigBrain
Cayma bedelini falan sorun olmadı 100-200TL ödeyip çıkın 2 yıl beklenmez.
Banada aynısı oldu, ne zaman ayrı eve çıkarsın o zaman kararlar alırsın dedi bende ne yaparsan yap dedim.Daha bu ay içerisinde yaptırmış başka operatöre geçme imkanımız var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çıldırmalık bu arada
Ah ah.Çok mantıklı değil mi dediğim hani faturayı ödemek zorunda değilsin ki keserler zaten hizmeti faturayı ödemediğin zaman öyle tahüt bitene kadar köşede hiçbir işe yaramadan durur
Niye ki biz digiturk’un faturasını 2 ay ödememiştik hiç izlemediğimiz için sonra bir şey bakmak için bi açtık o zaman öğrendik faturanın ödenmediğini yani ödemeyince kesiyorlar sadece borç olmuyor kiAh ah.
Şimdi ben ne yapayım.
Faturayı hele ödeme bak bakalım nasıl borç yazıyorlar..
yok ben çucuğum daha ama yeni pc aldım kaç yıldır hayal kuruyodum şimdide evde birileri interneti kullanınca ping olursa çıldırrımBenden habersiz derken hat senin üstününeydi de baban haber vermeden mi yapmış yoksa komple en basından beri babanın üstünemiydi ?