Babam beni domuzun oğlu diye çagırıyor

adsiz-tasarim-37-x5od.webp

durum şundan kötü galiba hocam troll değilse çok kötü evden gitmeye bakın

bazenleri sebep yokken domuzun doğurdugu felan diyor. bende içimden din kitap küfür ediyorum bu adama bir kere karşılık verirsem döver diye korkuyom kafama birkere kültablası fırlattı zor sıyrıldım ne önerirsiniz
Babanın babasıda domuz oluyor dedene de miras vermesin :kekw:

Şakasına diyosa bir nebze kabul edilebilir.

Ciddi diyosa sıkıntı. Bunu diyen bir baba muhtemelen evde 7/24 kavga çıkartıyodur. Doğru mu?

bazenleri sebep yokken domuzun doğurdugu felan diyor. bende içimden din kitap küfür ediyorum bu adama bir kere karşılık verirsem döver diye korkuyom kafama birkere kültablası fırlattı zor sıyrıldım ne önerirsiniz
Hocam yaşlıdır zaten sende karşılık ver dövemez seni dalarsa sende dal sövemez daha

Hocam yaşlıdır zaten sende karşılık ver dövemez seni dalarsa sende dal sövemez daha
Babada dövülmez ya okadarda değil asla ve kendi ağzınla diyon yaşlı adama bi şey olsa senmi çekecen cezasını vicdanını konu sahibi yerine insanları fişeklemeyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Baban keçileri kaçırmış hocam elinden geldiğinin fazlasıyla takmamaya bak

İnsanın ne olduğunu bilmesi güzel bir şey. Annene dediği şey kabul edilemez de diğer her türlü kendine de bulaşıyor pislik.

ben boyle bisey oldugunda icten degil sozlu olarak allaha kitaba sovuyom valla yorma kafayi

Geri