O zamanadam videoyu izler takarbuda sorun mu kanka bilgisayarcıya gidecek gibi yapıp evden çıkacaksın tabi kasayı alma yalandan parçaların yazılı olduğu bir kağıt al bana özellikle bilgisayarcıya gidiyorum de sonra dışarıda ye iç takıl yarım saat sonra eve dönüp bilgisayarcı bizim oyuncu biligsayalarının bir parçasını takamıyormuş ben anlamam diyor ama bana bir kağıt ve internetten bir video gösterdi git kendin topla dedi de ve odana geçip montajlamaya başla
Örnek 1sizi anlamıyorum neden bilgisayarcılara bu kadar az güveniyorsunuz ki için rahat etmiyorsa git bilindik bir bilgisayarcıya yaptır kızılayda falan
bir kauçuk olur onu çıkarmamış glbAlıntıyı görüntüle
Ben de hiç M2 kullanmadım ama resimde bariz belli arka tarafı aşağı doğru yamulmuş bildiğin
ananın bir şeyi dedim görünce bu nasıl kablolama lan göz var nizam varKonuyu buldum:Mahalle Bilgisayarcısının Verdiği Tavsiye ile Toplanan Bilgisayar
Selamlar dostlar Bugün çok hayret edeceğiniz bir konu ile karşı karşıyayız. Bir dostumun bilgisayarını daha düzgün bir kablo düzeni yapmak için evlerine ziyarette bulundum ve karşılaştığım durumu sizlerle inceleyeceğiz aynı zamanda mahalle bilgisayarcısının verdiği tavsiye ve topladığı sistem...forum.donanimarsivi.com
Alıntıyı görüntüle
Bu kablolamayı ben uğraşsam bu kadar kötü yapamam bu arada