Neler Yeni

Babam Bilgisayarı Kendim Toplamama İzin Vermiyor

Umut1212

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Umut Şahin
İlgilendiği Kategoriler
Pc parçaları
sizi anlamıyorum neden bilgisayarcılara bu kadar az güveniyorsunuz ki için rahat etmiyorsa git bilindik bir bilgisayarcıya yaptır kızılayda falan

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,851
İsim
Akın Taşkan
buda sorun mu kanka bilgisayarcıya gidecek gibi yapıp evden çıkacaksın tabi kasayı alma yalandan parçaların yazılı olduğu bir kağıt al bana özellikle bilgisayarcıya gidiyorum de sonra dışarıda ye iç takıl yarım saat sonra eve dönüp bilgisayarcı bizim oyuncu biligsayalarının bir parçasını takamıyormuş ben anlamam diyor ama bana bir kağıt ve internetten bir video gösterdi git kendin topla dedi de ve odana geçip montajlamaya başla
O zamanadam videoyu izler takar :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

sizi anlamıyorum neden bilgisayarcılara bu kadar az güveniyorsunuz ki için rahat etmiyorsa git bilindik bir bilgisayarcıya yaptır kızılayda falan
Örnek 1

HoYeon Jung

80+ Gold
De ki, baba beraber toplayalım. İnternette bu işlerin okulunu okumuş, yıllarını vermiş kişilerin videoları var. İzleriz beraber öğreniriz. Hem senle zaman geçirmiş olurum. Bana güvenin, kendi başıma bir şeyler yapabilirim. Hem gerçekten çok eğlenceli olur. Söz olsun eğer yapamazsak götürüp veririz bilgisayarcıya. Ama bence hiç gitmeyelim. 50TL verelim, Vatan Bilgisayar falan toplasın. Onlar Windows kuruyorlar, güzel kablolama yapıyorlar ve bana da güven veriyor. Hem çok büyük bir firma. Ama bana güven, beraber yaparız.

Evet bunlar söyle, belki ikna olur.

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
Alıntıyı görüntüle

Ben de hiç M2 kullanmadım ama resimde bariz belli arka tarafı aşağı doğru yamulmuş bildiğin 😀
bir kauçuk olur onu çıkarmamış glb
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuyu buldum:

Alıntıyı görüntüle
Bu kablolamayı ben uğraşsam bu kadar kötü yapamam bu arada 😅
ananın bir şeyi dedim görünce bu nasıl kablolama lan göz var nizam var

Top Bottom