Babam cildirmis yardim

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Rogzy

80+
Reaksiyon skoru
7
Babam oyunlara cok karsi olmaya basladi son zamanlarda ps4 den oyun oynuyorum artik cidden sıkti ps4 input delay fps droptan bikmiş durumdayim babama pc aldirmak istiyorum ama daha cok oyun oynarim diye almiyor . Hayalim olan pc yi nasil aldirabilirim para ile alakasi yok allaha sukur durumumuz iyi lutfen akil verin . Ozellikle fortnite aga son safe de fps 20. Iyi de oynuyorum para da kazandim o pc yi qlmam lazim.

Ben baban değilim bunu kendin çözmen lazım. Onunla anlaşma yapmaya çalış. Derslerinde iyiyse zaten direkt alırlar.

Öğrenci isen endişelenmesinin sebebi derslerini aksatıp daha fazla oyunlara kendini kaptırmandan korkuyor olabilir. Babana yeri geldiğinde ders çalışabildiğini yeri geldiği zaman da eğleneceğini göstermen lazım. Yani babana güven vermen lazım. Kaygılanması bence çok normal babanı anlamaya çalışmalısın. Sorumluluklarının farkında olduğunu ve ne zaman ne yapman gerektiğini bildiğini göstermelisin.

Öğrenci isen endişelenmesinin sebebi derslerini aksatıp daha fazla oyunlara kendini kaptırmandan korkuyor olabilir. Babana yeri geldiğinde ders çalışabildiğini yeri geldiği zaman da eğleneceğini göstermen lazım. Yani babana güven vermen lazım. Kaygılanması bence çok normal babanı anlamaya çalışmalısın. Sorumluluklarının farkında olduğunu ve ne zaman ne yapman gerektiğini bildiğini göstermelisin.
Yok babam derlerle alakasi yok diyo her sene takdir zaten inat ettim almicam seni kendi icine cekicek pc fln diyo

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,407
Üyeler
183,423
Son üye
buluytn4
Geri