Neler Yeni

Babam donanım arşivine ve bunun gibi indirim yapan sitelere fake diyor

Esatke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Esat
Babam donanim arsivini ve indirim yapan siteleri fake sanıyor tanıdık birine sormak istiyor o sorana kadar stok bitiyor benim bilgime güvenmiyor ne yapmalıyım. Bu arada 11.500 tl bütçem var indirim mi bekliyeyim yoksa bu fiyata hazır sistem varmıdır 3050 ve r5500 lu bi sistem benim için ideal olur gibime geliyor

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,456
İsim
Hamza Ziya Üstün
3050 yerine 6600 daha iyi bir tercih olur. Babana gelince sorduğu tanıdığı diyecek ki bu fake böyle yapamazlar vs. O yönden çok ümitlenme ama burada konu açıp desen ki güvenilir mi babama göstereceğim diye buradaki üyeler zaten yazar. O şekilde ikna etmeye çalışabirsin

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Hasan Öztürk
3050 asla alma. Baban güvenmiyorsa İtopya ve Gaming.gen.tr gibi sitelerin fiziksel mağazalarını göster. Internetten fotoğraflarını göster veya yakın olan bir yer varsa götür.

İ3 12100f/r5 5500 + rx 6600 / rtx 3060

Bir kombo yakalamaya bak.

1905

80+ Silver
youtube kanalını göster abone sayısını vs görünce bence biraz da olsa içine sinebilir veya zaten sistemler forumda satışa çıkmıyor itopya gencergaming vs bunlar güvenli siteler olduğu için oradan alıcam indirime girince diye önceden hazırla ortamı, sistem geldiğinde ikna etmiş ol

ufukgn75

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ufuk bilge
ozaman gitsin baban mağazadan alsın bize ne soruyon napak babanı mı ikna edek mantıklı soru sor dostum

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Bak adam inanmayabilir. Ancak abone dayısı ve bazı videolarını izletirsen tersini düşür.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Babaların ortak özellilkleri. Bizim peder de bana hiç güvenmezdi o konularda. İş yerinde her zaman bir arkadaşı olurdu o daha iyisini bilirdi. Uzun zaman önceydi ama çocukluk travması işte. İçeriği görünce aklıma geldi.

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Oguzhan yılmaz
bizim pedere pc alacam dedim benden para isteme git istedigini al diyo :D :D allahtan güven sorunu yaşamıyoruz

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Hocam ayni sorunu bende yasadim ilk basta toplama bilgisayar almama cok karsiydi daha kaliteli parcalar kullanacagimi ve bir cok sey anlattim sonradan amazondan alma diyordu en ucuz yer orasi vesaire o konulara girmistim sonradan oldu, hocam sitelerdeki bir cok yorumu vesaire gösterin ve bir cok video var youtube da onlari göstererek bence ikna edebilirsiniz.

genc1919

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Yusuf Bahadır
ozaman gitsin baban mağazadan alsın bize ne soruyon napak babanı mı ikna edek mantıklı soru sor dostum
Belli ki arkadaş ekonomik özgürlüğe sahip değil, yaşı da küçük olabilir. Hevesi var ki alacağı paraya en iyisini almak istiyor, forumu takip ediyor. Bir çözüm önerisi istemek için konu açmış. Bazen empati gerekir hocam

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER
Babam donanim arsivini ve indirim yapan siteleri fake sanıyor tanıdık birine sormak istiyor o sorana kadar stok bitiyor benim bilgime güvenmiyor ne yapmalıyım. Bu arada 11.500 TL bütçem var indirim mi bekliyeyim yoksa bu fiyata hazır sistem varmıdır 3050 ve r5500 lu bi sistem benim için ideal olur gibime geliyor
Güven veremiyorsun demek ki. Kendi paranı biriktir kendin al yada büyümeyi bekle

Crøwłey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Bedirhan Yılmaz
Sorulan soruya yanıt vermek yerine saçma sapan, küçümser şekilde cevaplar vermiş bazı arkadaşlar. Yazık

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
626
İsim
Onur
TV'lerde izliyorlar bilmem ne sitesinde dolandırıcılık, sosyal medya dolandırıcılık gibi haberleri gördüğü için bunları söylemeleri çok normal
Yapman gereken şey ailende genç olan 30 yaş gibi kişilere söyleyip onların ailene söylerse daha çabuk inanırlar.

Top Bottom