Neler Yeni

babam dünden beri benimle konuşmuyor ne yapmalıyım sizce?

kubat3406

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Kubat otuzşubat
Dün 2. kez ehliyet yazılı elektronik sınavına girdim çok çalışmama ve sınavda çıkmış soruları çözmeme rağmen yine de sınavı geçemedim 64 puan aldım babam bu yüzden benimle dünden beri hiç konuşmuyor dün sınavı geçemediğimi söyleyince babam bana çok kızdı bağırdı ve bir sürü küfürler etti sonra babam benimle konuşmamaya başladı ben onla küs değilim babam sonuçta asla küsmem ve alınmam gerçekten sınava 2 seferdir çok çalıştım ama geçemedim. ne yapmalıyım sizce?

SnareEcho

80+ Silver
Dün 2. kez ehliyet yazılı elektronik sınavına girdim çok çalışmama ve sınavda çıkmış soruları çözmeme rağmen yine de sınavı geçemedim 64 puan aldım babam bu yüzden benimle dünden beri hiç konuşmuyor dün sınavı geçemediğimi söyleyince babam bana çok kızdı bağırdı ve bir sürü küfürler etti sonra babam benimle konuşmamaya başladı ben onla küs değilim babam sonuçta asla küsmem ve alınmam gerçekten sınava 2 seferdir çok çalıştım ama geçemedim. ne yapmalıyım sizce?
Heyecan falan yaptın da mı geçemedin?

kubat3406

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Kubat otuzşubat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,274
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Sadece bu olaya özel bir olay ise ,yakında yumuşayacaktır. Her zaman ki halise yapacak bir şey yok takma babanı.

kubat3406

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Kubat otuzşubat
Top Bottom