babam dünden beri benimle konuşmuyor ne yapmalıyım sizce?

kubat3406

80+
Reaksiyon skoru
25
Dün 2. kez ehliyet yazılı elektronik sınavına girdim çok çalışmama ve sınavda çıkmış soruları çözmeme rağmen yine de sınavı geçemedim 64 puan aldım babam bu yüzden benimle dünden beri hiç konuşmuyor dün sınavı geçemediğimi söyleyince babam bana çok kızdı bağırdı ve bir sürü küfürler etti sonra babam benimle konuşmamaya başladı ben onla küs değilim babam sonuçta asla küsmem ve alınmam gerçekten sınava 2 seferdir çok çalıştım ama geçemedim. ne yapmalıyım sizce?

Dün 2. kez ehliyet yazılı elektronik sınavına girdim çok çalışmama ve sınavda çıkmış soruları çözmeme rağmen yine de sınavı geçemedim 64 puan aldım babam bu yüzden benimle dünden beri hiç konuşmuyor dün sınavı geçemediğimi söyleyince babam bana çok kızdı bağırdı ve bir sürü küfürler etti sonra babam benimle konuşmamaya başladı ben onla küs değilim babam sonuçta asla küsmem ve alınmam gerçekten sınava 2 seferdir çok çalıştım ama geçemedim. ne yapmalıyım sizce?
Heyecan falan yaptın da mı geçemedin?

Sadece bu olaya özel bir olay ise ,yakında yumuşayacaktır. Her zaman ki halise yapacak bir şey yok takma babanı.

Ne bileyim ben babam benimle dünden beri küs sınavdan önce benimle konuşuyordu sınav sonucunu söyleyince birden bana kızıp bağırdı sonla bir sürü ağır ağıza alınmayacak hakaretler ve küfürler etti bana ondan sonra küstü
Ne gibi hareketler?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,161
Üyeler
185,685
Son üye
techxpay
Geri