Neler Yeni

babam dünden beri benimle konuşmuyor ne yapmalıyım sizce?

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,176
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Ana bacı sövmek o cocugu demek gibi hakaretler etti bana
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece bu olaya özel sizce babam ne zaman yumuşar tanminen kaç güne kadar benimle konuşmaz sizce?
Kimse bilemez bunu,ama durumu içerlemiş gibi büyük ihtimalle baya bir beklentisi vardı sizi kursa yazdırırken

SnareEcho

80+ Silver
İlk başta şey yazmıştı baban senle konuşmadığını nasıl anladın tarzı bişey(yanlış hatırlamıyorumdur umarım)
Yanlış hatırlıyorsun. Bananın senle neden konuşmadığını düşünüyorsun demiş. Yani sadece ehliyet sınavı yüzünden olabilir mi tarzında bir şey sormuş.

yusuftheayay

80+ Bronze
Dün 2. kez ehliyet yazılı elektronik sınavına girdim çok çalışmama ve sınavda çıkmış soruları çözmeme rağmen yine de sınavı geçemedim 64 puan aldım babam bu yüzden benimle dünden beri hiç konuşmuyor dün sınavı geçemediğimi söyleyince babam bana çok kızdı bağırdı ve bir sürü küfürler etti sonra babam benimle konuşmamaya başladı ben onla küs değilim babam sonuçta asla küsmem ve alınmam gerçekten sınava 2 seferdir çok çalıştım ama geçemedim. ne yapmalıyım sizce?
Zaman ver Bi kaç güne geçer siniri

kubat3406

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Kubat otuzşubat
Zaman ver Bi kaç güne geçer siniri
babam benimle dünden beri küs sınavdan önce benimle konuşuyordu sınav sonucunu söyleyince birden bana kızıp bağırdı sonla bir sürü ağır ağıza alınmayacak hakaretler ve küfürler etti bana ondan sonra küstü babam dün bana ana bacı sövdü o cocugu dedi Sınava 1. girişimde de sınavdan geçemeyince babam bana çok kızmıştı Benim annem çok anlayışlı annem bana bir şey olmaz oğlum üzülme dedi hatta dün babam bana kızınca annem babama çocuğun o kadar üstüne gitme daha 2 sınav hakkı daha var hem o kazanmak istemez mi oda kazanmayı istiyor ama ne yapsın dedi babam öyle söylediği için anneme bağırdı

Kimse bilemez bunu,ama durumu içerlemiş gibi büyük ihtimalle baya bir beklentisi vardı sizi kursa yazdırırken
Peki sizce neden kızdı? Bir düşünün. Ne gibi nedenler olabilir?
İlk başta şey yazmıştı baban senle konuşmadığını nasıl anladın tarzı bişey(yanlış hatırlamıyorumdur umarım)
Yanlış hatırlıyorsun. Bananın senle neden konuşmadığını düşünüyorsun demiş. Yani sadece ehliyet sınavı yüzünden olabilir mi tarzında bir şey sormuş.
Benim annem çok anlayışlı annem bana bir şey olmaz oğlum üzülme dedi hatta dün babam bana kızınca annem babama çocuğun o kadar üstüne gitme daha 2 sınav hakkı daha var hem o kazanmak istemez mi oda kazanmayı istiyor ama ne yapsın dedi babam öyle söylediği için anneme bağırdı

SnareEcho

80+ Silver
babam benimle dünden beri küs sınavdan önce benimle konuşuyordu sınav sonucunu söyleyince birden bana kızıp bağırdı sonla bir sürü ağır ağıza alınmayacak hakaretler ve küfürler etti bana ondan sonra küstü babam dün bana ana bacı sövdü o cocugu dedi Sınava 1. girişimde de sınavdan geçemeyince babam bana çok kızmıştı Benim annem çok anlayışlı annem bana bir şey olmaz oğlum üzülme dedi hatta dün babam bana kızınca annem babama çocuğun o kadar üstüne gitme daha 2 sınav hakkı daha var hem o kazanmak istemez mi oda kazanmayı istiyor ama ne yapsın dedi babam öyle söylediği için anneme bağırdı

Benim annem çok anlayışlı annem bana bir şey olmaz oğlum üzülme dedi hatta dün babam bana kızınca annem babama çocuğun o kadar üstüne gitme daha 2 sınav hakkı daha var hem o kazanmak istemez mi oda kazanmayı istiyor ama ne yapsın dedi babam öyle söylediği için anneme bağırdı
Hocam sorun babanızda. 2-3 gün bekleyin. Hatasını anlar.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Sınav sonucun görünen neden. Bir de bunun arka planı var. Senden kesin bir cevap beklemiyorum. Sence neden olabilir? Baban neden bir ehliyet sınavı için bu kadar kızmış olabilir?

Top Bottom