BABAM İÇİN TELEFON ÖNERİSİ

WumSi

80+
Reaksiyon skoru
110
Bütçe
10000
İŞ İÇİN KULLANILACAK OYUN OYNANMAYACAKTIR.
marangoz olduğu için iki toz kaçınca bozulmaması önemli bizim için
kamerası orta , akıcı , dayanıklı bir telefon ihtiyacımız var. Önerilerinizi bekliyorum

İŞ İÇİN KULLANILACAK OYUN OYNANMAYACAKTIR.
marangoz olduğu için iki toz kaçınca bozulmaması önemli bizim için
kamerası orta , akıcı , dayanıklı bir telefon ihtiyacımız var. Önerilerinizi bekliyorum
A16 işinizi görür 8400TL ye iyi donanımı var Samsung kalitesi de var sorun çıkaracağını sanmam.

Bütçe artabilirse.

Bütçe artabilirse.
maalesef bu bütçenin altında olan model önerebilirseniz sevinirim :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu markayı hiç duymadım hocam çok içli dışlı değilim ama duymadım yani bilindik markalardan öneri verir misiniz

bu markayı hiç duymadım hocam çok içli dışlı değilim ama duymadım yani bilindik markalardan öneri verir misiniz
Hocam ben Samsung dan şaşmam eğer bu olmuyorsa arkadaşın attığı a16 da güzel oda alınır ama 120 Hz deil eğer babanızın şimdiki teleofnuda 120hz değilse sıkıntı yapmaz zaten.

Hocam ben Samsung dan şaşmam eğer bu olmuyorsa arkadaşın attığı a16 da güzel oda alınır ama 120 Hz deil eğer babanızın şimdiki teleofnuda 120hz değilse sıkıntı yapmaz zaten.
yok 120 hz değil 60 hz ama 120 hz olsa daha iyi olur

tec

Tecno Mecno zart zurt markalara bulaşmayın zaten alanların %30 u falan memnun onlarda allaha emanet tipler, al sana baban için en kral tilifon o fiyata https://www.trendyol.com/realme/c55...rontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true

ho

hocam burda basit uygulamaları açacak telefon öneriyoruz. yani bu telefonda render falan yapmayacağız. ama evet sizede hak veriyorum pek bilindik marka değil
telefoncu redmi 13 pro kaçak önerisinde bulunmuş bilginiz var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,829
Üyeler
183,906
Son üye
GamerRac00n
Geri