Neler Yeni

Babam korona oldu ne yapmam lazım?

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Bana ve annemede bulaştı zorunlu izolasyon 3 gün sonra bitecek dışarı çıkıp aşı mı olalım? Nereden detaylı bilgi alabiliriz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ramazan
İlgilendiği Kategoriler
Gaming laptop
Son durum nedir?

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,274
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Öncelikle Allah şifa versin.
Klasik hastalıkta ne yapılıyorsa onları yapacak. Beslenmesine dikkat edecek çorbadır çaydır vitamin felan alacak, dinlenecek istirahat edecek, yatacak, ilaçlarını içecek bekleyeceksiniz durumunu gözlemleyeceksiniz. Solunum ve ateş konusunda bi sıkıntı olmadığı sürece atlatır, eklem ağrısı ya da bölgesel ağrılar yaşayabilir. Durumu ciddişirse direk hastaneye götürün ya da ambulans çağırın. Ateş ve solunum sıkıntısı bunlara dikkat edin. Ayrıca doktora gitmedip ilaç yazdırdınız mı? Doktora gitmediyseniz ulaşım sıkıntısı vs varsa en azından soğuk algınlığı ilacı (bkz: theraflue) antibiyotik (bkz:agumentin) kullanın ama imkan varsa doktora görünün mümkünse özele gidin.

Eren_Y

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Eren Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
oyun yardım pc toplama vb.
Instagram
https://www.instagram.com/m_upt.eren/
Steam
https://steamcommunity.com/id/jiqitter/
Twitter
hamdieren10
Discord
Capon#5386
bol bol beslenmeli kusucak gibi hissediyorsa iştahı yoksa yine de yedirmelisin kemik çorbası falan sağlıklı şeyler de yapsın annen tat almıyordur yüksek ihtimal ben geçirdiğimde baş ağrısından yere oturup ağlamıştım ayağa kalkamıyodum 1 yıl geçti hala koku alamıyorum doktor kalıtsal olabilir dedi fazla bakmadı eğer annem yedirmeseydi yüksek ihtimal ölürdüm

Top Bottom