Onun her dediğini yapıyorum bilgisayara gelince bilgisayar benim işimi görüyor diyor ben işimi görmüyor diyorum niye işini görmüyor ders yapacaksın diyor halbuki dediklerini yapıyorum onun o bana bir kere güzel Gaming sistem almadı böyle hayatın.
Nasıl çalışcam 13 yaş alıyorlar mıyapacak bir şey yok hocam ikna etmeniz çok zor kendiniz çılışıp alabilirsiniz
Nasıl çalıcamMantıklı öneri verenleri dinleme sen adamın parasını çal sonra kumar oyna bence
1 gram yardım etmez bilgisayar için benim babamın yanında 1 gün dursanız varya stres olursunuzPara adamın cebinden çıkıyor. Senin de cebinden yarısı filan çıksa alacağını düşünüyorum. Para gökten yağmıyor ne de olda.
Ben ukraynadaki ekran kartları buraya gelmis dedim ucuzken alalım yatırım olur dedim (olmadı)Onun her dediğini yapıyorum bilgisayara gelince bilgisayar benim işimi görüyor diyor ben işimi görmüyor diyorum niye işini görmüyor ders yapacaksın diyor halbuki dediklerini yapıyorum onun o bana bir kere güzel Gaming sistem almadı böyle hayatın.
Ama 5 milyarını kendim verdim öyle ikna olduBen ukraynadaki ekran kartları buraya gelmis dedim ucuzken alalım yatırım olur dedim (olmadı)
Yutuba başlarım dedim (başlamadım)
Yayın açar para kazanırım dedim (yapmadım)
Neden internetimiz 20mbps upload desen 0.1 falan bisi
Paraları cüzdana koyuyorsa uyuduğunda alırsın ya da altın vb. şeyler alıyorsa onuda sakladığı yerden bulursun eğer parayı bankada tutuyorsa hesabın şifresini bulup parayı çekNasıl çalıcam
Bulup döverse beniParaları cüzdana koyuyorsa uyuduğunda alırsın ya da altın vb. şeyler alıyorsa onuda sakladığı yerden bulursun eğer parayı bankada tutuyorsa hesabın şifresini bulup parayı çek