Neler Yeni

babam pc almıyor ama parası var

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

neurox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Efe
Dostum senin yaşlarındayken babam bir tane ders için işyerimizden eski bilgisayar getirmişti ama nasıl bilgisayar içinde ekran kartı yok dahili grafik kartı vardı oda haliyle oyun falan açmıyordu minecraftı bile yani. ondan herhalde 2 sene sonra mı ne işyerinden yine önceden kullanılmış eski bir laptop getirmişti bunda ekran kartı vardı ama fps oyunlarını lowda açıcak kadar, getirme amacı ders içindi ama ben o yaşlarda ilk defa kendi bilgisayarımızdan oyun oynuyordum o da zulaydı ama nasıl oynuyorum deli gibi sabah akşam bu laptopla da bir 3 sene geçmiştir belki tabi bu laptop ısınıyordu darma duman oluyordu heryeri en son bozuldu ve ben bilgisayarsız kaldım o zamanlar bilgisayar felanda almıyorlardı telefonum bile yoktu düşün 16 yaşında felandım herhalde öyle eski bir telefon vardı galaxy s4 miniydi galiba onu kullanıyordum ama hat vs yok youtube fln giriyordu arada PUBG fln o zamanlar çok özellik istemiyordu low ayarda kasa kasa oynuyordum sonra gel zaman git zaman korona zamanları internette bir grupla karşılaştım yandex toloka diye bir site vardı ordan dolarla para kazanılıyordu ama bunlar böyle açığını bulmuş gibilerdi yani tam açık sayılmaz ama normalden daha kolay ve hızlı kazanıyorduk korona zamanları bir 3 ay felan onu yapıyordum günde 2-3 bazen 6-7 saat yanlış hatırlamıyorsam 3.5 - 4 arası TL kazanmıştım totalde onlada annemin ufak katkılarıyla ev parasından kenarda ayırdıklarıyla şuan halen kullandığım bilgisayarı aldım ve uzun süre valorant oynadım sonra okullar açıldı ben oynamaya devam ettim taki 12. sınıfın sonuna kadar sonra sıkıldım ayda 1 girmeye başladım genelde youtube vs takılıyordum halende öyle çok nadir oyun açıyorum okul bitti zaten kendi işyerimizde çalışıyorum belli bir birikimim var onlada şimdilik motor vs almayı düşünüyorum. kısacası almıyor diye sitem etmeye gerek yok bazı şeyleri küçük yaşta da olsa kendimiz başarabilmeliyiz istediğimiz şeyi kendimiz alabiliriz ufak desteklerde bulunurlar illaki, hayat önüne kapılar açıyor yeter ki iste .
Şuan hayatını kurtarmaya yani ders çalışmaya özellikle Türkçe'ye ve yabancı dil öğrenmeye çalış çünkü bu ülkede bilgisayarı hayat kurtarmayacak merak etme hayatını kurtarıp mesleğini aldıktan sonra en iyisinden bir bilgisayar alırsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca senden büyük kişilerde var bu forumda biraz saygı göster
Mesaj otomatik birleştirildi:

Okumuş dirsek çürütmüş ve EA alanında üniversite 3. sınıfta okuyan birisi olarak söylüyorum çevremde pişman olan çok kişi var aralarına sen katılma yoksa kafanı duvarlara vurursun
arkadaş haklı 8.sınıfa geçeceksen lgs çalışmanı tavsiye ederim bu forumda çallışmayan onlarca tip var (biri ben olmak üzere) ve pişman oluyorsun dostumbu sene derlere ver kendini iyi lise tuttrup sonrada kendini geliştirmeye bak bende aynı senin gibi babama çok ısrar ettim ki babamın parası olmamasına rağmen bana bir şekilde aldı fakat 1 yıl kullandım sonra oyun oynamayı tamamen bıraktım kendime farklı hobiler buldum onlara odaklandım araştırma yapmaya kitap okumaya odaklandım ve bu gün 2 sene önce olduğumdan çok daha başarılı bir kişiyim bilgi seviyesi arttıkça oyuna ve bilgisayar olan ihtiyaç düşüyor tüm setupumu depremde kaybettim ve şuan 12yıllık bir laptoptan bu mesajı yazıyorum ama emin olki içimde gram oyun oynama isteği yok bir anlık heves olarak geliyor sonrada bilgi seviyeni arttıra bilirsende hiç iz bile bırakmadan kayboluyor bu bilgisayar sevdası yani hiç kendini bunun için sıkıntıya sokma boşver başta derslerin olmak üzere başka hobilere odaklan mümkünsede yapabidiğin kadar seni ileriye götürecek arkadaşlar edin başını pcden kaldıramayan tiplerdende uzak dur derim
fikir ve önerileriniz için teşekkürler çalışıcam, fakat 7.sınıfta derslerime çalıştım not tuttum video izledim 30-50 aldım hep. Arkadaşım sadece video izleyerek çalışkan arkadaşımdan kopya çekerek teşekkür aldı, en çok bu battı bana :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Mustafa Gerçek
Bende 11.sınıfa geçtim 1tane bile kendime ait teknolojik alet yok bu yorumu annemin telefonundan yazıyorum.Pc aldirmaya çalışıyorum her gun fiyatlar artıyor diyorum anlamıyorlar banene kendileri bilirler zamanı gelince öyle bir alacaklarki tıpış tıpış

fikir ve önerileriniz için teşekkürler çalışıcam, fakat 7.sınıfta derslerime çalıştım not tuttum video izledim 30-50 aldım hep. Arkadaşım sadece video izleyerek çalışkan arkadaşımdan kopya çekerek teşekkür aldı, en çok bu battı bana :(
Boşver babanın parasına çök kumar oyna

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,560
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Welcome to sweet bonanza adamım burada hayallerin gerçek oluyor.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
Demek iyi çalışmıyorsun baban sana bir başarın olmadığı için almıyor yani 30-50 gibi notlar çok çok düşük ben bir baba olsam bende almam alsam bile bilgisayar oyunu oynamasına izin vermem ancak karşılığında beni mutlu edecek bir şey verecek o zaman 1 saat falan oynamasına izin veririm ki bu üniversite kazanasıya kadar devam eder kazandıktan sonra karışmam ne yaparsa yapsın birde küçüklüğünden itibaren karşılaştığı zorluklara da destek çıkmam kendi ayakları üstünde durmasını bilecek tabii buna bazı durumları hariç tutarım

Ulan demek baba olsam evladımdan çok küfür yerim ama el bebek gül bebek büyütmekte çocuğu başarısız ve özgüvensiz yapar

seyfo-dayı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Kerpeten
Onun her dediğini yapıyorum bilgisayara gelince bilgisayar benim işimi görüyor diyor ben işimi görmüyor diyorum niye işini görmüyor ders yapacaksın diyor halbuki dediklerini yapıyorum onun o bana bir kere güzel Gaming sistem almadı böyle hayatın.
Bilgisayarin kasami laptopmu

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,540
Üyeler
161,872
Son üye
sosisliseven3