Neler Yeni

Babam pcyi sadece vatandan alırım diyor taktik verirmisiniz

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Babamı nasıl ikna edebilirim
ben senin baban gibi insanları tanırım Vatan gibi markalar bir güven unsuru oluşturur yıllardır varolması ve isimlerini duyurmuş olması sebebiyle senin için en çıkar yol gidip İtopya mağazasından toplamak olur.

Spermman

80+ Bronze
ben senin baban gibi insanları tanırım Vatan gibi markalar bir güven unsuru oluşturur yıllardır varolması ve isimlerini duyurmuş olması sebebiyle senin için en çıkar yol gidip İtopya mağazasından toplamak olur.
Yav mümkün değil ben ben boludayım

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Belki bir tanıdığı vardır, teşhir ürünü vb tedarik edecek bir durumda olabilir. Fiyatı uygun gelmesi için her şey mümkün. Vatan mağazaları ürünü alana kadar yani, köprüyü geçene kadar olan mecralar. Sonrasın da, ilgi görmeyeceğinizi şimdiden garanti ederim. Bari alacağınız ürünün türkiye içerisindeki, hizmet garanti vb durumlarına göz atarak sağlam olup olmadığına bakarak almak mantıklı olabilir. Bunun dışında alacağınız cihaz diğer satılan yerlerdeki gibi aynı cihaz arada fiyat farkı vb değişkenler baş gösterecektir. Nihayetinde alacak olan babanız olduğu için, onun düşüncelerine saygı duymak esas olacak şimdilik. Alınması düşünülen ürüne karar verildiyse eğer, aynı ürünle diğer mağazalar arasındaki satışları fiyatları karşılaştırma yaparak kanıt olarak sunarsanız eğer, belki fikri değişebilir. Sonuçta bir kere alınacak bir şey onun için doğru kararlar vermek gerekli. Şimdiden hayırlı olsun diyelim. :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Gerekiyor mu?
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,191
Üyeler
168,258