Neler Yeni

Babam pcyi sadece vatandan alırım diyor taktik verirmisiniz

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,992
İsim
Mert Metshi
Bütçen ne kadar?

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bana göre tek bir siteye bağlı kalınıp sistem toplanması doğru değil, o yüzden farklı farklı sitelerden işlemciyse işlemci teker teker araştırırsın uygun fiyatlı güvenilir siteyi bulursun alırsın zaten bu toplama pc işinin raconu budur adı üstünde ''Toplama'' başka mağazalardan uygun fiyatlı parçayı bulursun ekleyerek kendi toplama pc ni oluşturursun. :D
Yaşım 18 ailemde doğal olarak böyleydi satıcı yorumları okuya okuya uygun sağlam parça bularak kendi çapımda al-sat yapıyorum babamın pek haberi olmasada anneciğim bir şey demiyor varolsun. <3

Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Gerekiyor mu?
Böyle bir sistem var. Her gün zam geliyor, elini çabuk tut.
Bak GamingGen'e 300 şikayet gelmiş 250'sini çözmüş. Vatan 4500 gelmiş 200 çözmüş şikayetleri :D
Baban gösterirsen belki ikna olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana göre tek bir siteye bağlı kalınıp sistem toplanması doğru değil, o yüzden farklı farklı sitelerden işlemciyse işlemci teker teker araştırırsın uygun fiyatlı güvenilir siteyi bulursun alırsın zaten bu toplama pc işinin raconu budur adı üstünde ''Toplama'' başka mağazalardan uygun fiyatlı parçayı bulursun ekleyerek kendi toplama pc ni oluşturursun. :D
Yaşım 18 ailemde doğal olarak böyleydi satıcı yorumları okuya okuya uygun sağlam parça bularak kendi çapımda al-sat yapıyorum babamın pek haberi olmasada anneciğim bir şey demiyor varolsun. <3
Şu piyasada çok da mantıklı değil bu yöntem. Normal şartlarda en iyisi senin dediğinken bu piyasada değil. 1650'nin 3500 TL'ye satıldığı bir dönemdeyiz. Hazır sistemlerde ekran kartları çok daha uyguna geliyor.

whoamii

80+ Silver

Fiyatların karşılaştırılmasını göster, eğer hala aynı fikirdeyse para bol demektir bırak alsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Başka sitelerle karşılaştır ve kanıtla. Olmazsa boşver sonuçta baban ödüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,190
Üyeler
168,258
Son üye
by_dj_omar
Top Bottom