Yok babası çalışıyorsa en kötü asgari ücrettir diye yani yarım gününü verse ne olacak bakımındanSen 13 yaşındaki birine asgari ücret vereceklerini mi zannediyorsun ?
Yok babası çalışıyorsa en kötü asgari ücrettir diye yani yarım gününü verse ne olacak bakımındanSen 13 yaşındaki birine asgari ücret vereceklerini mi zannediyorsun ?
nE?Benim kardeşim her ay düzenli 360 TL alıyor.Ben 300 almıyorum bile her ay göndermiyorlar gelince de 300 geliyor ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Asgari ücret günlük 100 TL
nE?Benim kardeşim her ay düzenli 360 TL alıyor.
Yok babası çalışıyorsa en kötü asgari ücrettir diye yani yarım gününü verse ne olacak bakımından
Herkesin durumu aynı değil.Kardeşlerim aylık yaklaşık olarak asgari ücret kadar alıyor çok tuhaf
15 yaşımdan önce kitap fuarı gibi yerler hariç hiç 10 liradan fazla harçlık almayan ben : Vay be!Kardeşlerim aylık yaklaşık olarak asgari ücret kadar alıyor çok tuhaf
Mesaj otomatik birleştirildi:
Herhalde bir tek benim kardeşim babamı niye para vermiyorsun diye fırçalıyor 20 lira falan verince de "sıfır mercedese biniyorsun harçlık 20 lira mı veriyorsun" diyor
Bende barajı geçtiğim halde kazanamamistim. Benden az alan arkadaşım kazanmıştı.470 puanla kazanamamıştım sonra saldım 7.sınıfta![]()
Artı birBen 13 yaşında okula giderken 2 TL alıyordum günlük
ben istediğim günde veriyorum babam mesela daha dün 30 tl istedim gittim cafeye oturdum bitti cebimde hiç para kalmamıştı bugün bi 50 daha istedim verdi yasım 16 bilmiyorum senin yasında aylık 70 80 anca alıyordumBen diyorum ki'' hafatalık 10 TL verin diyorum'' annem bi anda diyorki ''baban haftalık maaş mı alıyor?'' Diyorimki ''o zaman haftalık veremiyorsunuz bari 40-50 TL verin aylık'' onada diyorlarki ''50 ne çok fazla değilmi?''
Yaşım 13 aylık sizce en ideal kaç TL vermeliler?