Aynı konuyu tam olarak 1 yıl önce açmıştım, profilime girip bakabilirsin açtığım ilk konu. Senin gibi fatura ve ürünleri atmıştım.12 bin TL hepsi daha gelmedi itopyadan falan allalim diyince guvenmiyor
Eğer bunu kabul etmezsem 1 yıl daha beklerim herhalde
Sizce bu kasa nasil oyunlarda düşük ayarlarda oynatirmi
kanka kusura bakma da AKPŞDLASŞFDKSAJFKLASDDASİŞJKLFDASLKŞFASD12 bin TL hepsi daha gelmedi itopyadan falan allalim diyince guvenmiyor
senin sistem yine orta duzeyAynı konuyu tam olarak 1 yıl önce açmıştım, profilime girip bakabilirsin açtığım ilk konu. Senin gibi fatura ve ürünleri atmıştım.
Forumdakileri dinlemeyip kendimi avuttum ama gözümü açtığımda, tam olarak bilgisayarlardan anlamaya başladığımda çok pişman oldum. 1 yıl geçti hala pişmanım Forumdakileri dinlemediğim için.
Sende ilerde pişman olmak istemiyorsan ve en iyi oyunları bile açmak istiyorsan cesaretini toplayıp iade etmeni tavsiye ederim.
olmaz usta zaten vatan gibi yerler adam kazıklamaya yer arıyor bunu babana iyi bir şekilde açıklamaya çalış bence yoksa değmez12 bin TL hepsi daha gelmedi itopyadan falan allalim diyince guvenmiyor
6654,84 tl'ye hepsiburada üzerinden r5 4650g\16gb\512gb(m.2) sistem topladım dün.ileride ekran kartı takıcağını varsayarsak,yarı fiyatı ile apu sistem alıp,ekran kartı için biraz idare edebilirsin. 4650g ile konsol tadında takılabilirsin.12 bin TL hepsi daha gelmedi itopyadan falan allalim diyince guvenmiyor
dolandırmışlar sizi kanka12 bin TL hepsi daha gelmedi itopyadan falan allalim diyince guvenmiyor