Neler Yeni

Çözüldü✓ Babam Vatandan PC Almış, Bakar Mısınız?

oEnesQlf

80+ Silver
Çok kötü iade et direk

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Yıl olmuş 2022 hala GT 730 gibi bir kartı satmaları çok komik hele de bu fiyatlara hatta Windows 10 kutulu versiyonuda satın almış baban oda ekstra bir zarara sokmuş.

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Vatan yapmış yine yapcagını dostum sakın alma beş para etmez gt730 osmanlı zamanından kalmış kart 12k bide bekle seneye al başka sistem

Farway

80+ Silver
Kardeşim bilgisayar enkaz o fiyat için. Vatan bilgisayar gibi yerler "Mağaza kirası,eleman masrafı" gibi şeyler zırvalayıp her parçayı en az %10 pahalı satıyorlar. İtopya gibi bir mağaza hepimizin alışveriş yaptığı yerdir,babamda zamanında güvenmediği için bir kazık bende yemiştim böyle. Sadece itopyada değil Gamegaraj,İncehesap,Teknobiyotik,Sinerji,gelbura gibi online ticarette kendini kanıtlamış firmalar var ve Vatan gibi yerlerdense buralardan ssitem almak çok daha mantıklı. Ayrıca hepsinin yasal sorumlulukları var. Babana söylersin kazık her zamab dosttan yenir.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Kardeşim bilgisayar enkaz o fiyat için. Vatan bilgisayar gibi yerler "Mağaza kirası,eleman masrafı" gibi şeyler zırvalayıp her parçayı en az %10 pahalı satıyorlar. İtopya gibi bir mağaza hepimizin alışveriş yaptığı yerdir,babamda zamanında güvenmediği için bir kazık bende yemiştim böyle. Sadece itopyada değil Gamegaraj,İncehesap,Teknobiyotik,Sinerji,gelbura gibi online ticarette kendini kanıtlamış firmalar var ve Vatan gibi yerlerdense buralardan ssitem almak çok daha mantıklı. Ayrıca hepsinin yasal sorumlulukları var. Babana söylersin kazık her zamab dosttan yenir.
Vatan gibi yerlerden alınacaksa bence sistem parçaları önceden belirlenmeli mesela ben sistemimi 2 sene önce vatan üzerinden almıştım fakat parçaları kendim belirlemiştim ama tabi internetten almak daha ucuza geliyor hele bu dönemde direk sistemler internet üzerinden alınmalı bence.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,705
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
12 bin TL hepsi daha gelmedi itopyadan falan allalim diyince guvenmiyor
Eğer bunu kabul etmezsem 1 yıl daha beklerim herhalde
Sizce bu kasa nasil oyunlarda düşük ayarlarda oynatirmi
vatanda çalışan birisi de demiyor mu abi bu cok pahalı sana bunu yapalım diye

olci53

80+ Bronze
Bu sistemi hangi akla hizmet yapıyorlar anlamıyorum. Düpedüz dolandırıcılık
ben abd nin kararlı faiz yapısından ve bizim sürekli sabit bırakmamızdan dolayı kur ile beraber yükseleceğini düşünüyorum, diğer ekran kartı ile alakalı maden,parça vs bunları da araştırıp bir konu açacağım, şuan diğer çip,herhangi bir kullanılan maden, hakkında fazla bir bilgim yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,343
Üyeler
161,443
Son üye
TStARk
Top Bottom