- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaçak sakat imei falan uğraşamam. Garantili olsun başım ağrımasınbu bütçeye kaçak bakardım ben olsam hocam. garantili bu fiyata hep dandik.
Kaçak sakat imei falan uğraşamam. Garantili olsun başım ağrımasınbu bütçeye kaçak bakardım ben olsam hocam. garantili bu fiyata hep dandik.
bir şey olduğu yok hocam da karar sizin. garantili olur ve başınız ağrır.Kaçak sakat imei falan uğraşamam. Garantili olsun başım ağrımasın
Oppo A74 vs. var ise onu önerebilirim.Kaçak sakat imei falan uğraşamam. Garantili olsun başım ağrımasın
Kuzenim onun tamirlerj için telefondan fazla para ödedi.Reeder p13 plus bakabilirsin
Denk gelmiştir.Kuzenim onun tamirlerj için telefondan fazla para ödedi.
Gm 21Önerilerinizi bekliyorum Türkiye garantili olması ve satıcının güvenli olması benim için önemli.
Konuyu niye hortlattın hocam farketmeden yazdım ben de bari kuralları okusaydın.Gm 21
Valla görünce yazdım direkBen de geçen gün babama YD Note 10 Pro aldım IMEI kayıtlı. 4800TL. İstanbul'da oturuyorsanız Doğubank telefoncularını gezmenizi öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konuyu niye hortlattın hocam farketmeden yazdım ben de bari kuralları okusaydın.