Neler Yeni

Babamı Bilgisayara İkna Etme Konusu

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Merhaba arkadaşlar doların artışı ve büyük ihtimalle ABD başkanının biden olması durumunda (duyduğum kadarıyla) dolar biraz daha artacak ve benimde babamı ikna etmek için tamamen olumlu ve gerekli tavsiyelere ihtiyacım var (teknolojiden anlamayan biri olarak) bana bu konu hakkında bilgisayarın şart olduğunu ve alınmazsa ileride çok sıkıntı olup bir nevide yatırım gibi olduğunu söyleyen mesajlara ihtiyacım var bana yardımcı olabilir misiniz (şuanda yaptığım şey aşırı saçma gelebilir ama babamı ikna etmenin başka yolu kalmadı) .

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
zorlama babanı parası yoktur belki afedersiniz ama gıcık kapıyorum bu konulara
varsa size dünyaları alır zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Merhaba arkadaşlar doların artışı ve büyük ihtimalle ABD başkanının biden olması durumunda (duyduğum kadarıyla) dolar biraz daha artacak ve benimde babamı ikna etmek için tamamen olumlu ve gerekli tavsiyelere ihtiyacım var (teknolojiden anlamayan biri olarak) bana bu konu hakkında bilgisayarın şart olduğunu ve alınmazsa ileride çok sıkıntı olup bir nevide yatırım gibi olduğunu söyleyen mesajlara ihtiyacım var bana yardımcı olabilir misiniz (şuanda yaptığım şey aşırı saçma gelebilir ama babamı ikna etmenin başka yolu kalmadı) .
Baban ne kadar maaş alıyor ve ne kadarlık pc i istiyorsun ?

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Yarabbi şükür bugünde pc qldırma konusu gördük

CrawLu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Umut çoban
Kardeşim ben bilgisayar için yaklaşık 1.5 yıldır cidden bekliyordum haftadan haftaya alıyorduk parçaları bazen para yoktu bekledim şu an sadece monitorüm kaldı ben babamı üzmedim bi günde çıkıp niye almıyorsun demedim parası olsa zaten dünyaları alır tek diyeceğim babanı üzme ve sabırlı ol

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Baban ne kadar maaş alıyor ve ne kadarlık PC i istiyorsun ?
6-7k civarı 5k lık taksitle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim ben bilgisayar için yaklaşık 1.5 yıldır cidden bekliyordum haftadan haftaya alıyorduk parçaları bazen para yoktu bekledim şu an sadece monitorüm kaldı ben babamı üzmedim bi günde çıkıp niye almıyorsun demedim parası olsa zaten dünyaları alır tek diyeceğim babanı üzme ve sabırlı ol
Evet haklısınız çalışma imkanım olsa çalışıp alırdım ama şuanda çalışma imkanım yok

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
gidip almak istiyorum dediğinde hayır dedi mi ?

Evet haklısınız çalışma imkanım olsa çalışıp alırdım ama şuanda çalışma imkanım yok

CrawLu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Umut çoban

Sıkıntı yok babanı üzme yeter

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Bu konuyu nasıl silebilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.

Aga belki borcu var belki ödemesi gereken bişey var belki acil bişey var pcden bile öte sabırlı ol hep daha güzelini toplarsın hem de babanı kırmış olmazsın üzme babanı belki bişey vardır ondan almıyor.

Konu silme yok başına (ÇÖZÜLDÜ) yazsan yeter veya öneklerde çözüldüyü işaretlesen yeter

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
yok burda kimse sana kızmıyor merak etme sadece bu konulardan bıktık biraz :D
sen canını sıkma ama babanıda sakın zorlama

parça parça alabilirsin para biriktirip en düzgün en rahat çözüm bu aklıma gelen
babanda her parçaya destek olacaktır emin ol
ayrıca bu sayede çok daha iyi bir pc toplayabilirsin

Top Bottom