Neler Yeni

Babamı Bilgisayara İkna Etme Konusu

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Aga belki borcu var belki ödemesi gereken bişey var belki acil bişey var pcden bile öte sabırlı ol hep daha güzelini toplarsın hem de babanı kırmış olmazsın üzme babanı belki bişey vardır ondan almıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konu silme yok başına (ÇÖZÜLDÜ) yazsan yeter veya öneklerde çözüldüyü işaretlesen yeter
Peki ben babamı zaten zorlamıyorum daha önce kabul etti her şey hazırlandı ama oyın için mi alıyorsun diye (tamamen o niyetle değil) kararını değiştirdi.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Peki ben babamı zaten zorlamıyorum daha önce kabul etti her şey hazırlandı ama oyın için mi alıyorsun diye (tamamen o niyetle değil) kararını değiştirdi.
bir bildiği vardır bence sen dediğimi yap bence
hem kendi emeğinle aldığın için o pc sana 10 kat daha eğlenceli gelir emin ol

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Belki derslerde geri kalırsın diye korkmuştur ondan kararını değiştirmiştir ama unutma babalar genelde her zaman çocuklarının iyiliğini düşünür.

bir bildiği vardır bence sen dediğimi yap bence
hem kendi emeğinle aldığın için o PC sana 10 kat daha eğlenceli gelir emin ol
Aynen öyle ben bu yıl işlemci,ram,anakart aldım kendim çalıştım kazandım anakartı alırken zarzor alıyım mı almıyım mı dedim insan para kazanıp harcaması zor oluyor :D

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Belki derslerde geri kalırsın diye korkmuştur ondan kararını değiştirmiştir ama unutma babalar genelde her zaman çocuklarının iyiliğini düşünür.
çok haklı bir yorum
özellikle ben pc mi aldıktan sonra gerçekten derslere bakmaz oldum
ama eğer bende o irade var diyorsan (harbi inanıyosan buna ) bidaha konuyu açabilirsin ama ısrar etme çok

Aynen öyle ben bu yıl işlemci,ram,anakart aldım kendim çalıştım kazandım anakartı alırken zarzor alıyım mı almıyım mı dedim insan para kazanıp harcaması zor oluyor :D
bende kullanmadığım şeyleri satıp satın almıştım bilgisayarımı ve şuan çok memnuunm

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
çok haklı bir yorum
özellikle ben PC mi aldıktan sonra gerçekten derslere bakmaz oldum
ama eğer bende o irade var diyorsan (harbi inanıyosan buna ) bidaha konuyu açabilirsin ama ısrar etme çok
Ben spora başladım oyun,ders,dışarı çıkma,sohbet etme hepsini bıraktım full spor yapıyordum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Tufan Kürşat
Annene söyle durumu izah et onu ikna et, o da babana söyler, senin direkt babana söylemenden daha tesirli olur.

NxOnSLyr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Melihcan
Peki, Teşekkürler aslında beni böyle şeylere iten başka bir kaynak ise ister istemez sosyal platformlarda gördüğüm güzel sistemler. (vede söylediğim gibi ben babamı zorlamadım vede ona ısrarla bir şey aldıracak değilim daha öncede aldırmadım, belki küçük şeyler dışında)

Annene söyle durumu izah et onu ikna et, o da babana söyler, senin direkt babana söylemenden daha tesirli olur.
Anneme izah etmem bu durumu olanaksız, yazılımada biraz ilgim var ama nasıl yapabileceğimi vede bunu anneme nasıl anlatabileceğimi bilmiyorum

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
haro
10 AY çalış aylık 500 tl biriktirsen bile 5000 tl eder. Bir de harçlıklarından da biriktir. Sonra babana o parayı ver üstüne biraz da o ekler ailenizin durumu varsa sana pc alır. Okuyorsan da sıkıntı etme gir haftasonları bir işe ya da okuldan sonra bile girebilirsin işe. Hazıra konayım çalışamam diyorsan öyle pc istiyorsan rx 570 hurda bir pc alabilirsin 21 inç 75 hz ekranla 4000 tl 4500 tl tutar herhalde ekranla birlikte arkadaşlar daha iyi bilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
çok haklı bir yorum
özellikle ben PC mi aldıktan sonra gerçekten derslere bakmaz oldum

bende kullanmadığım şeyleri satıp satın almıştım bilgisayarımı ve şuan çok memnuunm
Ben satamıyorum bu bir kitap olsa bile zarzor anca.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Peki, Teşekkürler aslında beni böyle şeylere iten başka bir kaynak ise ister istemez sosyal platformlarda gördüğüm güzel sistemler. (vede söylediğim gibi ben babamı zorlamadım vede ona ısrarla bir şey aldıracak değilim daha öncede aldırmadım, belki küçük şeyler dışında)
sen çok tatlı bir çocuksun bence en iyisini yapıyosun
sabret elbet güzel bir sistemin olur (y)

Top Bottom