Neler Yeni

Babamı Nasıl İkna Edebilirim?

Swanz

80+ Bronze
Merhabalar 8 yıllık bir laptop kullanıyorum.Artık sadece düşük sistemli oyunları oynayabilir hale geldim.Acaba babamı nasıl yeni bir pc almaya ikna ederim yardım edebilir misiniz?

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Forumdaki herkes babanı tanıyordu zaten bu konular yasaklanmalı bence. Forumda milyon tane var. Ha parası yoksa istediğini yap gökten PC inmeyecek.

JynOx

80+ Bronze
Eğer almamaya kararlı ise ne kadar yorulsan da boşa o da istiyordur tabi sana iyi pc almak ama belli ki sıkıntı var

Swanz

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer almamaya kararlı ise ne kadar yorulsan da boşa o da istiyordur tabi sana iyi PC almak ama belli ki sıkıntı var
Sıkıntı değil,durumumuz da o kadar kötü değil fakat her istediğimde LGS'den sonra diyor.Derslerim de iyi.Hayatım boyunca 95 altı ortalama almadım.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
101
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,098
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Sıkıntı değil,durumumuz da o kadar kötü değil fakat her istediğimde LGS'den sonra diyor.Derslerim de iyi.Hayatım boyunca 95 altı ortalama almadım.
Doğru olanı yapıyor. Şimdi bilgisayar alsa LGS'yi aksatacaksın.

JynOx

80+ Bronze
Doğru söylüyor şimdi alsa lgs ye bakmicaksin en iyisi lgs ye güzel hazırlan ve güzel bi pc al

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Naneliprotein
Merhabalar 8 yıllık bir laptop kullanıyorum.Artık sadece düşük sistemli oyunları oynayabilir hale geldim.Acaba babamı nasıl yeni bir PC almaya ikna ederim yardım edebilir misiniz?
Baban çok haklı lgs sınavına gireceksin bu senin ilerdeki mesleğini belirleyebilir kötü bir lise ye gidip kötü arkadaşlıklar edinirsen üniversite sınavında çuvallarsın ve kafanı kaşıyacak vakit bulamayacağın bir meslek te bu ay nasıl geçer diye düşünerek geçersin Lise sınavı bu nedenle çok önemli.

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Merhabalar 8 yıllık bir laptop kullanıyorum.Artık sadece düşük sistemli oyunları oynayabilir hale geldim.Acaba babamı nasıl yeni bir PC almaya ikna ederim yardım edebilir misiniz?
Maddi durumuz alabilecek seviye de mi?

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Eğer ki durumu yoksa ısrar etmenin anlamı yok. Onu üzmekten başka bir işe yaramaz. Eğer çok istiyorsanız uygun bir iş bulup orada çalışabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herkes öyle düşünür ancak gerçekten öyle olmuyor. 6 ay dişinizi sıkıp en azından 2 yıl rahatlarsınız. Ki şimdi alırsanız eğer ki kötü bir sınav sonucu getirirseniz sonucu bilgisayara bağlayacaklardır.

Son düzenleme:

aesir

80+
Lgs dönemi telefon alınmamış olsaydı fen lisesiydim, iyiliğini düşünüyordur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,217
Üyeler
169,089
Son üye
bay birileri
Top Bottom