babanın özelliklerini bilmiyoruz ki bu konular bence saçmaMerhabalar 8 yıllık bir laptop kullanıyorum.Artık sadece düşük sistemli oyunları oynayabilir hale geldim.Acaba babamı nasıl yeni bir PC almaya ikna ederim yardım edebilir misiniz?
Sıkıntı değil,durumumuz da o kadar kötü değil fakat her istediğimde LGS'den sonra diyor.Derslerim de iyi.Hayatım boyunca 95 altı ortalama almadım.Eğer almamaya kararlı ise ne kadar yorulsan da boşa o da istiyordur tabi sana iyi PC almak ama belli ki sıkıntı var
Doğru olanı yapıyor. Şimdi bilgisayar alsa LGS'yi aksatacaksın.Sıkıntı değil,durumumuz da o kadar kötü değil fakat her istediğimde LGS'den sonra diyor.Derslerim de iyi.Hayatım boyunca 95 altı ortalama almadım.
Doğru yapıyor, senin iyiliğin için. 7-8 ay sabretSıkıntı değil,durumumuz da o kadar kötü değil fakat her istediğimde LGS'den sonra diyor.Derslerim de iyi.Hayatım boyunca 95 altı ortalama almadım.
Doğru söylüyor şimdi alsa lgs ye bakmicaksin en iyisi lgs ye güzel hazırlan ve güzel bi pc alSıkıntı değil,durumumuz da o kadar kötü değil fakat her istediğimde LGS'den sonra diyor.Derslerim de iyi.Hayatım boyunca 95 altı ortalama almadım.
haklıSıkıntı değil,durumumuz da o kadar kötü değil fakat her istediğimde LGS'den sonra diyor.Derslerim de iyi.Hayatım boyunca 95 altı ortalama almadım.
Baban çok haklı lgs sınavına gireceksin bu senin ilerdeki mesleğini belirleyebilir kötü bir lise ye gidip kötü arkadaşlıklar edinirsen üniversite sınavında çuvallarsın ve kafanı kaşıyacak vakit bulamayacağın bir meslek te bu ay nasıl geçer diye düşünerek geçersin Lise sınavı bu nedenle çok önemli.Merhabalar 8 yıllık bir laptop kullanıyorum.Artık sadece düşük sistemli oyunları oynayabilir hale geldim.Acaba babamı nasıl yeni bir PC almaya ikna ederim yardım edebilir misiniz?
Maddi durumuz alabilecek seviye de mi?Merhabalar 8 yıllık bir laptop kullanıyorum.Artık sadece düşük sistemli oyunları oynayabilir hale geldim.Acaba babamı nasıl yeni bir PC almaya ikna ederim yardım edebilir misiniz?
Eğer ki durumu yoksa ısrar etmenin anlamı yok. Onu üzmekten başka bir işe yaramaz. Eğer çok istiyorsanız uygun bir iş bulup orada çalışabilirsiniz.Merhabalar 8 yıllık bir laptop kullanıyorum.Artık sadece düşük sistemli oyunları oynayabilir hale geldim.Acaba babamı nasıl yeni bir PC almaya ikna ederim yardım edebilir misiniz?
Herkes öyle düşünür ancak gerçekten öyle olmuyor. 6 ay dişinizi sıkıp en azından 2 yıl rahatlarsınız. Ki şimdi alırsanız eğer ki kötü bir sınav sonucu getirirseniz sonucu bilgisayara bağlayacaklardır.Sıkıntı değil,durumumuz da o kadar kötü değil fakat her istediğimde LGS'den sonra diyor.Derslerim de iyi.Hayatım boyunca 95 altı ortalama almadım.