Neler Yeni

Babamı pc almaya nasıl ikna edecem

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
baba efendim yeni bilgisayar alalımmı bu bilgisayar çok kasıyor hiç bir şey yapılmıyor
yani okulda öğretmen sunum ödevi verse ofice programlarını bile kaldırmıyo sonra sözlüme düşük not falan verir takdir alamam de
ne takdir alamazmısın bu yüzden hemen sipariş verelim gel
böyle bir diyolog kurabilirsin sende diyorum aynı şekilde bende babamı yeni pc toplatmaya ikna edemiyorum şuanki sistemi satıp üstüne harçlıklarımı koyup ryzen 5 3600 6500xt sistem toplamaya yetiyor ama ne var ne yok ki ne gerek var ondan diyorum ikimizde aynı durumdayız dershaneye falan gitçeksin almayalım diyor benim babamda

Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Muhammed
Kendi Parala almayı teklif et hayır derse zorlamaya gerek yok almaz

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
Babanı şu şekilde ikna et
Baba biriktirdiğim para enflasyondan dolayı 1 yıl sonra istediğim bilgisayarı almaya yetmeyecek dolarda çok yükseldi dolara çevirsem düşerse zarar ederim bu bilgisayar ikinci elde satıp değerlendirebiliriz üstüne de ben para eklerim hem erkenden bilgisayarımı yükseltmiş olurum hem de bu bilgisayarı değerlendirmiş oluruz
Bu mantıklı bence. Ben de zamanında bu yolu denemiştim biraz da olsa ikna olmuştu:D

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Davar Güden
Bilgisayarın artık çok eski olduğunu arkadaşlarının güncel bilgisayarlarının olduğunu onların babalarının karşılıksız aldığını, Arkadaşların birlikte vakit geçirmek istediğini. kredi taksitlerini her ay kendinin ödeyeceğini söyleyerek ikna edebilirsin.

MahmutYL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mahmut Yıldırım
şuanda konuşmaya başladım tine önünde var diyip lafı dolaştırıp namaz kılmaya gitti ne yapıyım şuan

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ramazan sezer
Şuan elimde 3 yıl önce alınmış bir leptop var ve ben artık yeni bir leptop almak istiyorum ama babam elimzde var neyine yetmiyor diyor nasıl ikna edeyim ben babamı

+ leptop parasını ben ödüyorum yani babamın para vermesine gerek kalmıyo

elimdeki pcnin özellikleri
i3 5005u
hd 5500
4gb ram
Çek bıçağı daya boynuna oğlundan değerli mi de 😂 (ironi)

Cihangir

80+ Gold
Şuan elimde 3 yıl önce alınmış bir leptop var ve ben artık yeni bir leptop almak istiyorum ama babam elimzde var neyine yetmiyor diyor nasıl ikna edeyim ben babamı

+ leptop parasını ben ödüyorum yani babamın para vermesine gerek kalmıyo

elimdeki pcnin özellikleri
i3 5005u
hd 5500
4gb ram
bende ddr2 2 gb ram 500 mb ekran kartlı pc vardı ünide grafik tasarım seçtim rtx 3060 lı notebook aldım işte çalışıp para biriktirecem bunu satıp rtx 4000 serisi çıkarsa 4080 li alırım

Top Bottom