Neler Yeni

Babamı Yeni PC Almasına Nasıl İkna Ederim?

Theay

80+
Katılım
24 Mart 2020
Mesajlar
63
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ensar AY
Öncelikle aile durumunu göz önünde bulundur . Adamı darbağoz etme inan oda almak istiyordur . Aile durumu kritik seviyede ise zamana bırak yazları çalışmayı dene acele etme bu kadar bir deve hikayesi var bilirmisin bilmem ben anlatayım sana . Bir gün babası ile oğlu pazarda gezerken çocuğu babasına bak baba deve 1 akçe der. Babası boşver oğlum sonra alırız der . Aradan 1 hafta geçer tekrar pazara giderler çocuk deveyi görür deve 2 akçe olmuş . Baba bak geçen hafta 1 akçeydi şimdi 2 akçe daha yükselmeden alalım der. Babasıda oğlum boşver sonra alırız der. Aradan tekrar 1 hafta geçer pazara giderler baba oğul bu sefer deve 3 akçe olmuştur. Çocuk sesini çıkarmaz babası gider deveyi alır . Çocuk sorar baba neden 1 akçe veya 2 akçe iken almadın der. Baba ; oğlum ozaman akçemiz yoktu şimdi var olunca alabilirim ancak der. Yani hikayenin özeti Darbağoz yapma olunca alır <3
 

KrySafe

80+
Katılım
6 Nisan 2020
Mesajlar
28
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Koray Kılıçarslan
10 Yıldır Yeni Pc İstiyorum Be Yardım Edin
yeni bir pc ye ihtiyacının olduğuna inandır Ancak ailenin maddi durumu iyi değilmiş. Sende aileni düşün biraz ona göre iste. Emin ol onlarda sana herşeyin en iyisini almak ister. Biraz empati kur anlarsın sende aileni. Bende 10 yıllık pc kullanıyorum. Şu durumda idare etmek lazım. Ufak tefek yükseltmeler yap bilgisyarına. Bunları yaparken kendi ihtiyacına göre yap. Herşeyin en iyisi olmak zorunda değil sonuçta. Bende öyle yaptım.
 
Katılım
7 Nisan 2020
Mesajlar
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf ismail kara
Baban eger sana bilgisayar alniyorsa büyük ihtimalle bilgisayar kullanmani istemiyordur 1,2 hafta boyunca babanin gozune sokmadan bilgisayari oyna yani o evde deyilken felan o eve girdigi anda onun hep yapmani istedigi seyleri yapiyormus gibi yap ve bunlari gozune sok
 

DAFanı

80+
Katılım
7 Nisan 2020
Mesajlar
147
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Ege
Reis bendede aynı sıkıntı var xD almıyorlar bana da bir taktik üflerseniz sevinirim
 

Jaws

80+ Bronze
Katılım
6 Nisan 2020
Mesajlar
572
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Emre Şimşek
Instagram
emresmskk
Steam
Jexansx
Yalan söylememeni tavsiye ederim.
Derslerinde daha başarılı olucağını söyle ve başaralı ol.
 

Spektrumdx3

80+ Silver
Katılım
29 Mart 2020
Mesajlar
2,456
En İyi Cevap
1
sabredilmiyoki artık
Kaç yaşındasın bilemem. Kaçıncı sınıfa gidersin neler yaparsın bilemem... Ama tavrın cümlelerin yanlış... Cevap verenlerin çoğunun verdiği tavsiyelerde fazla saçma.. Ev kira, baba zorda, anne Allah bilir ev hanımı geçim derdi büyük... Baba yarın ücretsiz izne çıkartılır mı belli değil. Adamcağız geçinsin mi senin şımarık tavrınlamı uğraşsın. Benden sana tavsiye üzme o adamı bırak on yıllık olsun. Bişey kaybetmezsin. Alabilecek gücü olsa zaten alır.
İlk cep telefonumu lise 1 de aldım. Bi abim ekranı kırık telefonunu verdi onu telefoncuya verdim üstünede 25 TL verip Siemens c55 aldım. 1 ay harçlık biriktirerek sene 2006.
İlk bilgisayar. 2009 lise stajında, artık dedim internet cafe yok 3 ay para biriktirip alıcam. P4 3.0 işlemci 2 gb ram 17 tüplü monitör. Toplu mouse. 375 liraya aldım 3 taksit senet yaptım gidip.
Evlendim, ilk kez sıfır bilgisayar aldım. Onunda anakartı Rami e. Kartı ve işlemcisi sıfır sadecee gerisi ikinci el. Nasıl hevesim var çocukluk hayalim. Sattım sonra, zarar etmedim. Şimdi tekrar toplamak istiyorum. Bir maaşla 2060 lı sistem toplayabilecekken bile rahat değilim.
Şimdi git o babanın elinden öp çocuk.
 

OmerA.

80+
Katılım
27 Mart 2020
Mesajlar
8
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
Yaş
36
Konum
Manisa
İsim
Omer
10 yildir kenara her gun 2 tl atsan simdi 7 k bilgisayar toplardin.benim de babam zar zor almisti ilk bilgisayarimi 2003 yilinda vestel onyx az pamuk tarlalarinda baglarda calismadim.4.cu pc mi topluyorum simdi ekran karti ve monitor kaldi
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
968,039
Mesajlar
8,766,409
Üyeler
152,994
Son üye
Cankac99
Top Bottom