Babamın Arabasını Kaçırmalımıyım?

Herkes uzun uzun açıklama yapmış. Cevap dümdüz hayır. Yapmayı düşündüğün hareketle, trafiğe çıkacağını varsayarak söylüyorum, ne kendi sağlığını ne başkalarının sağlığını ne babanın olası bir kazada vicdanını ya da cebini düşünmeden bencilce bir hareket sergilesem mi diye sormandan farksız. Yapma. Topluma karşı iyi biri babana karşı da iyi evlat ol.

Herkes uzun uzun açıklama yapmış. Cevap dümdüz hayır. Yapmayı düşündüğün hareketle, trafiğe çıkacağını varsayarak söylüyorum, ne kendi sağlığını ne başkalarının sağlığını ne babanın olası bir kazada vicdanını ya da cebini düşünmeden bencilce bir hareket sergilesem mi diye sormandan farksız. Yapma. Topluma karşı iyi biri babana karşı da iyi evlat ol.
Hocam sanki t*ner çekimmi diye konu açtım.Köy yolunda sürmeyi veya en azından ileri geri doğru evin bahçesinde sürmeyi düşünüyorum.

Hocam sanki t*ner çekimmi diye konu açtım.Köy yolunda sürmeyi veya en azından ileri geri doğru evin bahçesinde sürmeyi düşünüyorum.
Dediğim şeyi reşit, birey bile olmayan insanların ehliyetsiz ehliyetsiz gezip anlık gaza gelip hızlı gitmesi sonucu yakınını kaybettiğinde daha iyi anlarsın. Tabi beddua olarak söylemedim yanlış anlama, umarım böyle bir şey başına gelmez. Mantıklı düşünürsen de dediğim şeyi anlayabilirsin, gayet olması gereken bir tavırda söyledim. Bazı kurallar boşuna var değil.

Bahçe, köy detayları vesaire belirtmediğin ve zaten ben de trafiğe çıkacağını düşündüğümü belirterek yazdığım için öyle söyledim. Bence yine de olası bir kaza durumunda babanı üzmemek için en azından haber et veya onla birlikte sakince sür.

Var öyle yapan bir tanıdığım. Arabanın motorunu yakmıştı. Kapıda zorlama görülmediği için, ve de anahtar cebinden çıktığı için, çalındı yalanı tutmamıştı. Olursa bir şey, gizlice anahtarı yerine koy. Bazı insanlar Hafiye gibi.

Ben bir kaç yıl önce akşamları gizlice alıyordum suan ise nasıl böyle şeylere kalkıştığımı merak ediyorum şuan çok daha iyi arabamız var ama asla ehliyet olmadan sürmeyeceğim sende sürme kanka

Kaçırmalısın, GTA oyunlarında nasıl araba sürüyorsan aynen öyle sür.

Geri