Alihanyilmaz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,224
Kursa para kaptırmaya gerek yok. O parayla bir gece pavyona gider, arkadaşlarını bol bol eğlendirirsin.
Hocam bu ehliyet sürecinde sağlık raporunu ve diğer belgeleri sürücü kurslarından alamıyor muyum?Bana çok fazla uğraştırıcı geldi, yanlış anlamayın eringeçlikten değil.Sağlık raporu için Hastaneye git Fotoğraf çıkartmak için fotoğrafçıya git vb.Benim kuyruk sokumumda kaç aydır bir ağrı var,dik oturduğum zaman fena bir ağrı ezilme yapıyor bu sorundan da yazılasım yok tedavi yöntemi korkutucu geldi.Kardeşim öğretiyorlar zaten sınava vb giriyorsun inanma çevrene tekte ehliyet sınavını geçen biri olarak söylüyorum sınavı geçmeme rağmen trafiğe çıkamam mesela şuan babamın arabası volswogen polo 1999 model süremem mesela nerdeyse kavrama noktası yok nerdeyse arabada
Hiç bilmiyorum sürmeyiKursa para kaptırmaya gerek yok. O parayla bir gece pavyona gider, arkadaşlarını bol bol eğlendirirsin.
Hocam bu çılgınlığı tek siz önerdiniz.Yarın bakacağım duruma göre denerim.Trafiğe çıkmama olasılığın varsa yap. Ben de zamanında apartmanın otoparkında ileri geri yaparak öğrendim, kendime güvenim gelince trafiğe çıktım.
Hocam ana yolda değilde köy yolunda sürecektim.Bir çocuğa yaya ya çarparsın mazallah ömür boyu vicdanın ile uğraş dur, hiç gerek yok babanın yanında sürmek en iyisi bende öyle yapıyorum, çok kızıyor ama elden ne gelir![]()
bırak bizde kazanak reisKursa para kaptırmaya gerek yok. O parayla bir gece pavyona gider, arkadaşlarını bol bol eğlendirirsin.
Köy yolunda yine sürülebilir benceHocam ana yolda değilde köy yolunda sürecektim.