Şimdi kasanın temperli camını çıkartıp bir fotoğraf atsanaArkadaşlar bende Rampage Spectra kasa ve msi b460 tomehawk var. Dediğim gibi rampage spectra da önünde hazır 3 fan olmadığı için fakat takmadık yer olduğu için RGB egzoz fanı almayı planlıyorum şimdi bilgisayarı mediamarkttan toplattım sadece power supply işlemci fanı ve işlemcinin fanın yanında birtane dışarıya hava veren fan var. Ben o fanın yeterli olcağını düşünmedim ekran kartım fortnite oynarken dx 12 144 fps sabitlediğimde 66 derece gibi sıcaklıklar görüyor bu beni korkuttuğu için fan almayı düşünüyorum şimdi ben kasanın arkasını önünü açtım arkadasında o tek olan fanın girdiği yeri gördüm kabloyu takip ederek onu anladım sonra ben orada başka giriş olduğunu görmeyince 3 lü fan çoklayıcı baktım tamam buraya kadar her şey tamam fanlarıda beğendim internetten fakat az önce internette gezinirken bunların RGB olduğu için ayrıca biryere girdiğini öğrendim fakat araştırmama rağmen pek bir şey bulduğum söylenemez bu RGB bağlama diye bir şey varsa nereye bağlıyacağım ve bunun için çoklayıcı almam gerekecekmi? Bilen biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim
Arkadaşlar bende Rampage Spectra kasa ve msi b460 tomehawk var. Dediğim gibi rampage spectra da önünde hazır 3 fan olmadığı için fakat takmadık yer olduğu için RGB egzoz fanı almayı planlıyorum şimdi bilgisayarı mediamarkttan toplattım sadece power supply işlemci fanı ve işlemcinin fanın yanında birtane dışarıya hava veren fan var. Ben o fanın yeterli olcağını düşünmedim ekran kartım fortnite oynarken dx 12 144 fps sabitlediğimde 66 derece gibi sıcaklıklar görüyor bu beni korkuttuğu için fan almayı düşünüyorum şimdi ben kasanın arkasını önünü açtım arkadasında o tek olan fanın girdiği yeri gördüm kabloyu takip ederek onu anladım sonra ben orada başka giriş olduğunu görmeyince 3 lü fan çoklayıcı baktım tamam buraya kadar her şey tamam fanlarıda beğendim internetten fakat az önce internette gezinirken bunların RGB olduğu için ayrıca biryere girdiğini öğrendim fakat araştırmama rağmen pek bir şey bulduğum söylenemez bu RGB bağlama diye bir şey varsa nereye bağlıyacağım ve bunun için çoklayıcı almam gerekecekmi? Bilen biri varsa yardımcı olursa çok şevinirim
Yarın sabah uyanır uyanmaz atsam olurmu?Şimdi kasanın temperli camını çıkartıp bir fotoğraf atsana
Şuan takılı olan fan sadece (gördüğüm kadarıyla) sadeceBi tane kontrolcü alarak veya hepsini birbirine bağlıyarak yapabilirsin
çıkarmadımLan şuan farkettim kasadaki jelatini neden çıkartmadan yoksa çıkartıp yeniden mi taktın
Şubatta geldi bilgisayar bende fan alınca çıkarmayı planlıyorumŞuan takılı olan fan sadece (gördüğüm kadarıyla) sadece
çıkarmadım
Olur olur yani şuan kasada sadece bir tane egzoz fanı mı var işlemci vs hariçYarın sabah uyanır uyanmaz atsam olurmu?
Şuan o fanın kablosunun takılı olduğu yere 3 lü çoklayıcı buldum onuBi tane kontrolcü alarak veya hepsini birbirine bağlıyarak yapabilirsin
EvetOlur olur yani şuan kasada sadece bir tane egzoz fanı mı var işlemci vs hariç
Şuan o fanın takılı olduğu yere çoklayıcı buldum bilgisayarda 2 giriş var birine o fanın kablosu bağlanmış bende intten 3 lü çoklayıcı buldum o çoklayıcıyı alıp ve fanları çoklayıcıyı takıp fanları ona bağlarsam RGB olmazmı?Bi tane kontrolcü alarak veya hepsini birbirine bağlıyarak yapabilirsin
İlk alacağın şey 2 tane fan almak içeriye soğuk hava üflesin diye ve kasan nedirŞuan o fanın kablosunun takılı olduğu yere 3 lü çoklayıcı buldum onu
Evet
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuan o fanın takılı olduğu yere çoklayıcı buldum bilgisayarda 2 giriş var birine o fanın kablosu bağlanmış bende intten 3 lü çoklayıcı buldum o çoklayıcıyı alıp ve fanları çoklayıcıyı takıp fanları ona bağlarsam RGB olmazmı?
Şuan o fanın kablosunun takılı olduğu yere 3 lü çoklayıcı buldum onu
Evet
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuan o fanın takılı olduğu yere çoklayıcı buldum bilgisayarda 2 giriş var birine o fanın kablosu bağlanmış bende intten 3 lü çoklayıcı buldum o çoklayıcıyı alıp ve fanları çoklayıcıyı takıp fanları ona bağlarsam RGB olmazmı?
HepsiniBi tane kontrolcü alarak veya hepsini birbirine bağlıyarak yapabilirsin
Rampage Spectraİlk alacağın şey 2 tane fan almak içeriye soğuk hava üflesin diye ve kasan nedir
Fakat fanların takıldığı yerde 1 boşluk var onun çoklayıcısını alsam?İlk alacağın şey 2 tane fan almak içeriye soğuk hava üflesin diye ve kasan nedir