Neler Yeni

babana bak

S1000RR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Abdüssamed öztemur
Bi tane kontrolcü alarak veya hepsini birbirine bağlıyarak yapabilirsin

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
Arkadaşlar bende Rampage Spectra kasa ve msi b460 tomehawk var. Dediğim gibi rampage spectra da önünde hazır 3 fan olmadığı için fakat takmadık yer olduğu için RGB egzoz fanı almayı planlıyorum şimdi bilgisayarı mediamarkttan toplattım sadece power supply işlemci fanı ve işlemcinin fanın yanında birtane dışarıya hava veren fan var. Ben o fanın yeterli olcağını düşünmedim ekran kartım fortnite oynarken dx 12 144 fps sabitlediğimde 66 derece gibi sıcaklıklar görüyor bu beni korkuttuğu için fan almayı düşünüyorum şimdi ben kasanın arkasını önünü açtım arkadasında o tek olan fanın girdiği yeri gördüm kabloyu takip ederek onu anladım sonra ben orada başka giriş olduğunu görmeyince 3 lü fan çoklayıcı baktım tamam buraya kadar her şey tamam fanlarıda beğendim internetten fakat az önce internette gezinirken bunların RGB olduğu için ayrıca biryere girdiğini öğrendim fakat araştırmama rağmen pek bir şey bulduğum söylenemez bu RGB bağlama diye bir şey varsa nereye bağlıyacağım ve bunun için çoklayıcı almam gerekecekmi? Bilen biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim 😁
Şimdi kasanın temperli camını çıkartıp bir fotoğraf atsana

Tuna Fish

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Tuna
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar bende Rampage Spectra kasa ve msi b460 tomehawk var. Dediğim gibi rampage spectra da önünde hazır 3 fan olmadığı için fakat takmadık yer olduğu için RGB egzoz fanı almayı planlıyorum şimdi bilgisayarı mediamarkttan toplattım sadece power supply işlemci fanı ve işlemcinin fanın yanında birtane dışarıya hava veren fan var. Ben o fanın yeterli olcağını düşünmedim ekran kartım fortnite oynarken dx 12 144 fps sabitlediğimde 66 derece gibi sıcaklıklar görüyor bu beni korkuttuğu için fan almayı düşünüyorum şimdi ben kasanın arkasını önünü açtım arkadasında o tek olan fanın girdiği yeri gördüm kabloyu takip ederek onu anladım sonra ben orada başka giriş olduğunu görmeyince 3 lü fan çoklayıcı baktım tamam buraya kadar her şey tamam fanlarıda beğendim internetten fakat az önce internette gezinirken bunların RGB olduğu için ayrıca biryere girdiğini öğrendim fakat araştırmama rağmen pek bir şey bulduğum söylenemez bu RGB bağlama diye bir şey varsa nereye bağlıyacağım ve bunun için çoklayıcı almam gerekecekmi? Bilen biri varsa yardımcı olursa çok şevinirim
Şimdi kasanın temperli camını çıkartıp bir fotoğraf atsana
Yarın sabah uyanır uyanmaz atsam olurmu?

Tuna Fish

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Tuna
Şuan takılı olan fan sadece (gördüğüm kadarıyla) sadece
Lan şuan farkettim kasadaki jelatini neden çıkartmadan yoksa çıkartıp yeniden mi taktın
çıkarmadım 😄
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan takılı olan fan sadece (gördüğüm kadarıyla) sadece

çıkarmadım 😄
Şubatta geldi bilgisayar bende fan alınca çıkarmayı planlıyorum

Tuna Fish

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Tuna
Şuan o fanın kablosunun takılı olduğu yere 3 lü çoklayıcı buldum onu
Olur olur yani şuan kasada sadece bir tane egzoz fanı mı var işlemci vs hariç
Evet

Şuan o fanın takılı olduğu yere çoklayıcı buldum bilgisayarda 2 giriş var birine o fanın kablosu bağlanmış bende intten 3 lü çoklayıcı buldum o çoklayıcıyı alıp ve fanları çoklayıcıyı takıp fanları ona bağlarsam RGB olmazmı?

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123

Evet

Şuan o fanın takılı olduğu yere çoklayıcı buldum bilgisayarda 2 giriş var birine o fanın kablosu bağlanmış bende intten 3 lü çoklayıcı buldum o çoklayıcıyı alıp ve fanları çoklayıcıyı takıp fanları ona bağlarsam RGB olmazmı?
İlk alacağın şey 2 tane fan almak içeriye soğuk hava üflesin diye ve kasan nedir

Tuna Fish

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Tuna

Evet

Hepsini
İlk alacağın şey 2 tane fan almak içeriye soğuk hava üflesin diye ve kasan nedir
Rampage Spectra

Fakat fanların takıldığı yerde 1 boşluk var onun çoklayıcısını alsam?

Top Bottom