Neler Yeni

Babaya pc nasıl aldırılır??

Arkadaşlar yks ye girdim 22 bindeyim istediğim bölüm geliyor babamın sözü vardı ama koca adam oldun oyun oymana için 20k para mı vereyim diyor ne yapmam lazım 4 yıldır hayalini kuruyorum

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Oyun oynamak için istediğini en baştan söylemeyecektin. İstediğin bölüm nedir? Umarım mimarlık ya da mühendislik gibi bir şeydir. "Babacım çok ağır programlar kullanılıyor, güçlü bir bilgisayar lazım yoksa derslerden geçemem" falan diye sallayacaksın (ki yalan değil gerçekten öyle), toplarken oyunlara da uygun toplayacaksın.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun oynamak için istediğini en baştan söylemeyecektin. İstediğin bölüm nedir? Umarım mimarlık ya da mühendislik gibi bir şeydir. "Babacım çok ağır programlar kullanılıyor, güçlü bir bilgisayar lazım yoksa derslerden geçemem" falan diye sallayacaksın (ki yalan değil gerçekten öyle), toplarken oyunlara da uygun toplayacaksın.
Yazılım okumak istiyorum bunun üzerinden denedim ama almıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
yeter artık o.O2

Tamam ben de fikrimi belirteyim üsttekiler gibi üniversite için gerekli diyebilirsin en basitinden attığım konuları incele biraz da

The Batman

80+ Silver
o işe yaramıyor dandik casper laptopla okudum 5 yıl

DonanımFikir

2025 Artık Sen Hoşgel
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,805
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
20k şart değilki
Geçen gün 10k ya bile çok iyi sistem vardı. Monitörü ekipmanı desen bile 14k tutar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Ali Güney
İlgilendiği Kategoriler
Buraya bakma.
Arkadaşlar yks ye girdim 22 bindeyim istediğim bölüm geliyor babamın sözü vardı ama koca adam oldun oyun oymana için 20k para mı vereyim diyor ne yapmam lazım 4 yıldır hayalini kuruyorum
Babanız da sizin iyiliğiniz düşünüyor hocam.

Bir de hocam bu konunun aynısından forumda bir sürü var oradan kendinize rehber edinebilirdiniz.

ayağım kırıldı yeni bide sınava alçıyla almıyorlar diye çıkardım doktor 3 ay alçıda duracak dedi çalışamıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
Walter White
pc.jpg

Top Bottom