Babaya pc nasıl aldırılır??

Reaksiyon skoru
159
Arkadaşlar yks ye girdim 22 bindeyim istediğim bölüm geliyor babamın sözü vardı ama koca adam oldun oyun oymana için 20k para mı vereyim diyor ne yapmam lazım 4 yıldır hayalini kuruyorum

Oyun oynamak için istediğini en baştan söylemeyecektin. İstediğin bölüm nedir? Umarım mimarlık ya da mühendislik gibi bir şeydir. "Babacım çok ağır programlar kullanılıyor, güçlü bir bilgisayar lazım yoksa derslerden geçemem" falan diye sallayacaksın (ki yalan değil gerçekten öyle), toplarken oyunlara da uygun toplayacaksın.

Oyun oynamak için istediğini en baştan söylemeyecektin. İstediğin bölüm nedir? Umarım mimarlık ya da mühendislik gibi bir şeydir. "Babacım çok ağır programlar kullanılıyor, güçlü bir bilgisayar lazım yoksa derslerden geçemem" falan diye sallayacaksın (ki yalan değil gerçekten öyle), toplarken oyunlara da uygun toplayacaksın.
Yazılım okumak istiyorum bunun üzerinden denedim ama almıyor

Üniversite için laptop alsan güzel olur, eğer bilgisayar mühendisliği gibi sayısal bir bölüm tercih edeceksen Laptop işine çok yarar, yani şart gibi bir şey.

yeter artık o.O2

Tamam ben de fikrimi belirteyim üsttekiler gibi üniversite için gerekli diyebilirsin en basitinden attığım konuları incele biraz da

o işe yaramıyor dandik casper laptopla okudum 5 yıl

Arkadaşlar yks ye girdim 22 bindeyim istediğim bölüm geliyor babamın sözü vardı ama koca adam oldun oyun oymana için 20k para mı vereyim diyor ne yapmam lazım 4 yıldır hayalini kuruyorum
Babanız da sizin iyiliğiniz düşünüyor hocam.

Bir de hocam bu konunun aynısından forumda bir sürü var oradan kendinize rehber edinebilirdiniz.

ayağım kırıldı yeni bide sınava alçıyla almıyorlar diye çıkardım doktor 3 ay alçıda duracak dedi çalışamıyorum

pc.jpg

Geri