Neler Yeni

BABURTECH Güvenilir midir?

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
@Yasin Çelik dayı laptopu bana gönder ben hallattireyim :D Adamlara kargola onlar yapar gönderir diye biliyorum.
Laptop'u gönderince, sadece anakart gönderip 300TL almasınlar bir de. :D

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0

Godric1461

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Godric
İşte beklediğim yanıt buydu.
Güvenilir olduklarını söylüyorsun yani?
Alacağım ürünün dışarı satışı olmadığı için Laptop'u göndereceğim.
Tabi ki de güvenebilirsiniz.

baburtech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
saim babur
Arkadaşlar uzaktan eğitim döneminde kullanmak amacıyla eski laptop'umu hayata döndürmek istiyorum.
Lenovo G505 Laptop'um için de LA-9912P model anakart almam gerekmekte.
Aliepxress'te 300-400TL bandına buldum ancak vergi ile pahalıya geliyor.
BABURTECH isimli Türk sitesinde ise 300TL'ye satılıyor.
Bu site güvenilir midir, sizce buradan alışveriş yapmam doğru olur mu?

Yasin bey merhaba,
Baburtech'ten yazıyoruz size ve sizin aracılığınız ile diğer kullanıcılarıda bilgilendirmek amacı ile biz kimiz sorusuna cevap vermek istiyoruz.

Kurulduğumuz günden bu yana, sadece ürün gamımızı genişletmeyi değil; ilkeli çalışma sistemimizi geliştirmeyi, daha iyi hizmet verebilmenin tüm ihtimallerini hesaplamayı ve "büyürken tılsımımızı asla kaybetmemeyi” hedefliyoruz.

Bünyemizde bulunan Dünya Markaları’nın, Ürün Satış, Parça Tedarik, Onarım ve Bakım işlerini, sağlıklı bir süreç çerçevesinde, müşterilerimizle iletişim halinde kalarak sürdürüyor; "Satış Sonrası Destek Ekibimiz” ile kargo sürecini yakından takip ederek, her adımın yolunda gittiğinden emin olmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.

Tamamen "Müşteri talep, sorun ve memnuniyeti” üzerine kurulmuş BaburTech Teknoloji, bugün ülke çapında birçok nihai tüketici ve teknik servise hem direkt hem de dijital mecralarda hizmet vermektedir. 2018 yılından itibaren yoluna Baburtech Bilişim A.Ş olarak devam markamız, Türkiye’nin En Büyük Yedek Parça Deposu olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

Yaptığımız her satış, tedarik ettiğimiz her parça ve onardığımız her ürünün, tüm ekibimizle arkasında olduğumuzu bilmenizi isteriz.

BABURTECH BİLİŞİM A.Ş.​

mustafak0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
Mustafa
Merhaba deneyimimi anlatayım. Mayıs sonunda bir kulaklık sipariş verdim. Sipariş verdikten 2-3 gün sonra aradılar. Ellerinde siparişini verdiğim ve faturası kesilen ürünün olmadığını ve eğer istersem ürünün 2 kat fiyatındaki farklı bir ürünün fiyat farkını tamamlarsam göndereceklerini söylediler, ben kabul etmeyince iyi o zaman ürünün tedarikçisiyle görüşelim onlardan ürünü alıp size gönderimini yaparız dediler. Aradan 15 gün geçtikten sonra siparişimi iptal ettiler. Benim ilk ve son alışverişim oldu bu markadan size tavsiyem alışveriş yapmamanız. Eski konu olduğunun farkındayım markayı araştırmak için forumda arama yapan kullanıcılar için yazıyorum bunu. İyi forumlar herkese.

• Beğen
Reaksiyonlar: Enco

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Deneyimini paylaştığın için teşekkürler. @mustafak01
Madem konu güncellendi ben de sonucu paylaşayım;
Konuyu açtıktan sonra laptopumu tamir için firmaya gönderdim.
Tahmin ettiğim fiyatın iki katı ile karşılaştım ama hakları vardı parçayla alakalı bir durumdu.
Ürünü kargoladım firmaya, benden onay alıp tamirini gerçekleştirdiler.
Hatta hoparlörün bozuk olduğunu farketmişler uygun bir fiyata onu da değiştirdiler.
Ve 3 senedir laptopu sorunsuz kullanıyorum temiz iş çıkartmışlardı ben memnun kaldım.

mustafak0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
Mustafa
Deneyimini paylaştığın için teşekkürler. @mustafak01
Madem konu güncellendi ben de sonucu paylaşayım;
Konuyu açtıktan sonra laptopumu tamir için firmaya gönderdim.
Tahmin ettiğim fiyatın iki katı ile karşılaştım ama hakları vardı parçayla alakalı bir durumdu.
Ürünü kargoladım firmaya, benden onay alıp tamirini gerçekleştirdiler.
Hatta hoparlörün bozuk olduğunu farketmişler uygun bir fiyata onu da değiştirdiler.
Ve 3 senedir laptopu sorunsuz kullanıyorum temiz iş çıkartmışlardı ben memnun kaldım.
Yanlış anlaşılmak istemem işçiliklerini bilmiyorum ben dükkanlarından da fiziksek olarak hiç bir alışveriş yapmadım. İnternet sitelerinde bir kulaklık gördüm, sepete ekle butonu vardı, gelince haber ver butonu yoktu. Sepete ekleyip siparişi verdim, sipariş onaylandı faturası mailime geldi ve ardından anlattıklarım oldu. Senin sorunsuz bir şekilde işini halletmene sevindim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,717
Üyeler
161,894
Son üye
jackass
Top Bottom