Bacak bacak üstüne atmak kızlarda bir saplantı mıdır?

Reaksiyon skoru
1
Artık toplumda neredeyse her insan bacak bacak üzerine atıyor. Hastanede, okulda, evde, sokakta Bunun sağlık açısından yararlı olmadığını biliyoruz. Bu sayı kadınlar/kızlarda daha fazla. Bunu yapmalarının temel sebebi nedir? Bacak bacak üstüne atarak neyi ima etmeye çalışıyor olabilirler? Fikirlerinizi alalım

Havali olmayi ozellikle ergenlerde....
Ogretmen karsisinda bile duzzeltmezler kendilerini bir kesim genc icin konusuyorum.
(18 yasindayim)

Bacak bacak üstüne atmanın sağlık açısından ne zararı varmış? Kimin bir bu konuda çalışması varmış? Belirli bir süre ayakta kaldıktan ya da yorulduktan sonra enteresan bir şekilde rahat ediyor insan.

Ben rahat olduğu için atıyorum ve bence diğer herkeste aynı sebepten dolayı atıyor. Yapılmaması gereken yerleri bilsek yeter. İşte misafirlikte büyüklerin gözünün önünde yapmamak gibi.
Bunun cinsiyetle pek alakası olduğunu sanmıyorum.

rahat olduğu için . bende öyle yapıyorum. havalı felan hissettiğimden değil yani

Bana daha çok ANKET için sokaklarda gezip tozan, çıkarına geldiği yorumları da paylaşan medya uşakları gibi geldi...
İlk önce sen kimsin, sen neyin nesisin, neye-kime göre fikir beyan ediyorsun...? Bunları doğru düzgün yazmadan direkt milleti sorgulayanlardan bence kuşku duyulmalı, başkalarını yargılamak için öncelikle belli bir bilgi ve karakter ortaya konulmalı sonrası düşünülebilir.

Hocam bende atarım mesela ayaklarımı sabit tutamıyom bende :D ama öyle havalı olmak için hiç düşünmedim alışkanlık ve bir büyük felan gelince olsun daha ciddi yerlerde atmam yerimi bilirim

Geri