Neler Yeni

Bacaklarim çok yağlı ve kalın YARDIM!!

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Kardeşim bende spor yapıyorum vücutta belli düzeyde yağ olması gerekiyor ki kasa dönüşsün çalışarak kulaktan dolma bilgi vermiyorum
Kardeşim benim yağlar kasa dönüşmez. Yağ yakma vardır, kas büyütme vardır. Ayrıca kaslar oluşmaz zaten vücudunda olan şeylerdir, büyütürsün.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kas sonradan oluşmaz sadece sen kası büyütürsün internetten araştırın lütfen
İnternet den almadim bu bilgiyi spor hocasindan aldım altını çiziyorum belli ölçüde olması lazım zaten çok değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim benim yağlar kasa dönüşmez. Yağ yakma vardır, kas büyütme vardır. Ayrıca kaslar oluşmaz zaten vücudunda olan şeylerdir, büyütürsün.
Tm kardeşim

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey

seyfo-dayı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Kerpeten
Kardeşim bende spor yapıyorum vücutta belli düzeyde yağ olması gerekiyor ki kasa dönüşsün çalışarak kulaktan dolma bilgi vermi

Kardeşim bende spor yapıyorum vücutta belli düzeyde yağ olması gerekiyor ki kasa dönüşsün çalışarak kulaktan dolma bilgi vermiyorum

Bunu oku raporladım bu arada

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
İnternet den almadim bu bilgiyi spor hocasindan aldım altını çiziyorum belli ölçüde olması lazım zaten çok değil

Tm kardeşim
dostum ı belli ölçüde olması gerektiğin dediğin şey her insanın vücudunda olan belirli bir miktarda olan yağ olmasın yani kasların vücutta durabilmesi için belirli bir miktarda yağ gerekir ama ne yaparsanız yapın zaten %0 yağsız olamazsını gereksiz bilgi verdiğiniz

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
dostum ı belli ölçüde olması gerektiğin dediğin şey her insanın vücudunda olan belirli bir miktarda olan yağ olmasın yani kasların vücutta durabilmesi için belirli bir miktarda yağ gerekir ama ne yaparsanız yapın zaten %0 yağsız olamazsını gereksiz bilgi verdiğiniz
Teşekkür ederim

Bende merak ediyorum göbek yağlarım hiç protein almadan nasıl kasa dönüştü diye bunun cevabı nedir peki bilmek isterim açıkçası sadece sık karın antrenmani yaptım ve şuanda 4 adet baklavam oluştu 🙂

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Görkem çetinkaya
yağ yakımı senin vücudun çalıştırdığın bölgesine göre olmaz sen günlük spor yap kardiyo yap az şekerli şeyler tüket çok hızlı kilo verirsin spor yaparken bacağının kalın olmasından korkma günlük 1 saat koşu spor salonuna gidebiliyorsanız gidin hiçbiri olmazsa basketbol gibi sporlara yönelebilirsiniz iyi günler dilerim
3 aydır spor salonuna gidiyorum.Cikolata cipsten uzak durmaya çalışıyorum fakat yok kilo veremiyorum

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
Bende merak ediyorum göbek yağlarım hiç protein almadan nasıl kasa dönüştü diye bunun cevabı nedir peki bilmek isterim açıkçası sadece sık karın antrenmani yaptım ve şuanda 4 adet baklavam oluştu 🙂
kardeşim kasların büyüdüğü için alanı kaplayan yağ azalıyor yağın kasa dönüştüğü falan yok

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

mfimmel

80+ Silver
3 aydır spor salonuna gidiyorum.Cikolata cipsten uzak durmaya çalışıyorum fakat yok kilo veremiyorum
İmkansız bir şeyi yanlış yapıyorsundur. Bu arada önceki yanıtlarından gördüm daha kardiyonun amacını bilmiyorsun düzgün egzersizleri veya sporu yaptığına emin misin?

Üst bacak ve karın çevresini çalıştıracak egzersizler yap, kalori açığı bırak.

Zamanla yağlar erir ve bacağın incelmese de o kalınlık yağ değil kas olur :)

Ve 3 ay istediğin yağ oranına ulaşmak için gayet yeterli hatta fazla bile 1 ay dolmadan etki görenler var sen 3 ayda nasıl göremedin anlamadım.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri