Neler Yeni

Bacaklarim çok yağlı ve kalın YARDIM!!

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Beyler benim bütün yağlar bacakta tabi göbekte vs de var ama büyük kısmı bacakta.Bacak zayıflamiyor, göbek neredeyse gitti fakat bacak gitmiyor onun için ağırlık çalışsam daha cok buyur mu yoksa o bolgede yağ yakımı olur mu ?
yağın kaybettiğin bölge tamamen genetik
yani genetiğinde hangi sıradaysa o zaman eriyecek bacağın
devam et diyete

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Görkem çetinkaya
Hocam o yağ oranıyla çok büyük bi kütleye sahip değilsen bacakların tabi bıngıl bıngıl olur.
yağ oranını düşür
ben 28 den 17 ye düştüm hâla memnun değilim sen düşün
boy 175 kilo 77
Hocam benim boy 1.88 kilo 108

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
takılıyorum kral ironi amaçlı yazdim unutma sporu kızlar için değil milfler için yapıyoruz :) iyi akşamlar
Dış görünüş için de yapıyorum Evet ama en önemlisi kendim için yapıyorum bu kış da salona yazılacağım da Suriyeliler bütün her yeri kaplamış acayip pis kokular var bende evden uzağa gitmek istemiyorum işten çıkıp gideceğim için bakıyorum hâlâ temiz yer

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Hocam benim boy 1.88 kilo 108
Yag oranini yinede dusur bir miktar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dış görünüş için de yapıyorum Evet ama en önemlisi kendim için yapıyorum bu kış da salona yazılacağım da Suriyeliler bütün her yeri kaplamış acayip pis kokular var bende evden uzağa gitmek istemiyorum işten çıkıp gideceğim için bakıyorum hâlâ temiz yer
Bizim salon surileri almiyor
Hayatimdaki en guzel sey olabilir

Top Bottom