Neler Yeni

Bacaklarim çok yağlı ve kalın YARDIM!!

3.George

80+ Bronze
Beyler benim bütün yağlar bacakta tabi göbekte vs de var ama büyük kısmı bacakta.Bacak zayıflamiyor, göbek neredeyse gitti fakat bacak gitmiyor onun için ağırlık çalışsam daha cok buyur mu yoksa o bolgede yağ yakımı olur mu ?
Bende de aynı sorun var. Kilom da fazla tabii.

landser

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
E.A.
ben bunun yağ sorunu tarafını bisiklet ile çözdüm. her gün en az 10-15 km sürerek ve bol yokuş tırmanışları ile tabi.

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
ben bunun yağ sorunu tarafını bisiklet ile çözdüm. her gün en az 10-15 km sürerek ve bol yokuş tırmanışları ile tabi.
benim de bacaklarım kalın ama bunun sebebi bisiklet. günde ortalama 15-20km bisiklet sürdüm yaklaşık 2-3 yıl boyunca. okula gidip geliyordum. kilom olmasına rağmen bisiklet bacakları kalınlaştırdı. roberto carlos diye dalga geçiyor arkadaşlar :D

ilkaycam.m

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
ilkay çam
Kardeşim bende spor yapıyorum vücutta belli düzeyde yağ olması gerekiyor ki kasa dönüşsün çalışarak kulaktan dolma bilgi vermiyorum
hocam yağ dediginiz hidrojen zinciri ancak kas dediginiz amino asitlerden olusuyor bunun mümkün olmasi icin vücudunuzun fokirdamasi falan gerekiyor hocam :D

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

landser

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
E.A.
benim de bacaklarım kalın ama bunun sebebi bisiklet. günde ortalama 15-20km bisiklet sürdüm yaklaşık 2-3 yıl boyunca. okula gidip geliyordum. kilom olmasına rağmen bisiklet bacakları kalınlaştırdı. roberto carlos diye dalga geçiyor arkadaşlar :D
ahahahaha valla benim en sevdiğim grup bacaktaki kas grubu. bence muazzam görünüyor gelişince, insanın ne kadar güçlü olduğunu hissettiriyor bence bacaklar. :D

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Sen baya biliyorsun he
Evde kendi çapımda yaptığım kadar biliyorum faydasını da görüyorum hatta şuanda da Spor saatim geldi yine çalışmam var biraz daha yanalım hadi 🙂

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Yağ oranim %30
Hocam o yağ oranıyla çok büyük bi kütleye sahip değilsen bacakların tabi bıngıl bıngıl olur.
yağ oranını düşür
ben 28 den 17 ye düştüm hâla memnun değilim sen düşün
boy 175 kilo 77

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,837
Üyeler
165,245
Son üye