- Konu Sahibi Konu Sahibi
Pay to win oynanmaz. FPS olarak ne önerirsin?çok oynamadım arkadaş günde 12 saat felan oynuyordu bende arasıra giriyordum onla pek bi bilgim yok
Pay to win oynanmaz. FPS olarak ne önerirsin?çok oynamadım arkadaş günde 12 saat felan oynuyordu bende arasıra giriyordum onla pek bi bilgim yok
Bioshock abim oynamıştı sevmemiştim. Batman da dövüşlü oyun değil mi süper kahramanla savaştığımız. The walking dead da zombili sinematik oyun ilgimi çekmemişti ama duymuştum.batman arkham serisini oynadın mı ilk oyunları ashlyum sistem istemiyor diye hatırlıyorum oynamadıysan kesinlikle tavsiye ederim strateji olarak coh 2 oynayabilirsin this of war mine veya teltelle gamesin the walking deadi de hikaye olarak güzel bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:
fps olarak bioshock serisi bilim kurgu seviyorsan
Bioshock abim oynamıştı sevmemiştim. Batman da dövüşlü oyun değil mi süper kahramanla savaştığımız. The walking dead da zombili sinematik oyun ilgimi çekmemişti ama duymuştum.
Rust varken lolde kim mişLoL .
+1700 saat rus gibi cs 2 oynayabilirsin onun dışında başka bi fikrim yokPay to win oynanmaz. FPS olarak ne önerirsin?
war thunder diyorum ben. sistem gereksinimlerine bakmadım. vurunca küfür yiyince mutlu oluyor insan bazenStrateji, Savaşlı ve Simulator RPG felan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama düşük sistem olması lazım çift çekirdek işlemcim var.