Neler Yeni

Bağlantınız gizli değil hatası

Reaksiyon skoru
26
Google da direk arama yapınca siteye gidemiyorum ama url link falan olunca giriyo yani google arama yapmaya çalışınca Bağlantınız gizli değil hatası veriyo veriyo googleı sildim yükledim çerezleri sildim ama sorun çözülmedi ne yapmaylıyım

Tarih ve saati güncelle bi

Gelişmiş'e tıklayıp alttan devam et diyebilirsin.

Gelişmiş'e tıklayıp alttan devam et diyebilirsin.
Öyle bi seçenek yok gelişmişe tıklıyorum
www.google.com normalde bilgilerinizi korumak için şifreleme kullanmaktadır. Google Chrome bu sefer www.google.com sitesine bağlanmayı denediğinde, web sitesi sıra dışı ve yanlış kimlik bilgileri döndürdü. Bir saldırgan www.google.com gibi davranmaya çalışıyor olabilir ya da bir Kablosuz oturum açma ekranı bağlantıyı kesmiştir. Google Chrome herhangi bir veri alışverişinden önce bağlantıyı durdurduğu için bilgileriniz hâlâ güvendedir.

www.google.com web sitesi HSTS kullandığından şu anda siteyi ziyaret edemezsiniz. Ağ hataları ve saldırılar genellikle geçici olduğundan bu sayfa muhtemelen daha sonra çalışacaktır.

Öyle bi seçenek yok gelişmişe tıklıyorum
www.google.com normalde bilgilerinizi korumak için şifreleme kullanmaktadır. Google Chrome bu sefer www.google.com sitesine bağlanmayı denediğinde, web sitesi sıra dışı ve yanlış kimlik bilgileri döndürdü. Bir saldırgan www.google.com gibi davranmaya çalışıyor olabilir ya da bir Kablosuz oturum açma ekranı bağlantıyı kesmiştir. Google Chrome herhangi bir veri alışverişinden önce bağlantıyı durdurduğu için bilgileriniz hâlâ güvendedir.

www.google.com web sitesi HSTS kullandığından şu anda siteyi ziyaret edemezsiniz. Ağ hataları ve saldırılar genellikle geçici olduğundan bu sayfa muhtemelen daha sonra çalışacaktır.
Bir ara eba'da böyle olmuştu sonradan düzeldi.

ben modemi açıp kapatınca sorun düzelmişti bir daha yaşamadım

Geri