Neler Yeni

Bahçede garip birini gördüm!?

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Adam ne zaman öldürmüş yeni mi yaşandı olay? yoksa önceden mi öldürüp hapisten falan mı cıkmış. Böyle insanlar sorunlu dikkat edin durduk yere cinayet çıkarmak içinyer ararlar. Polisi bile aramasan iyi olurdu yani. Sen adama balkondan bakıp laf attıysan yada adam seni balkondan bakıp gördüyse ardından polis gelip adamı götürdüyse. Adam diyecek bu çocuk kesin aradı polisi falan ciddiyim size kin güdüp kötü bir şey yapmaya kalkabilir kendinize dikkat edin. Bu tipler ne bakıyon dan cinayet çıkaran tipler Allah korusun.
7 yıl önce öldürmüş hocam teşekkürler hocam adam ***** gibi bizim eve baktı hala anlıyamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir şey olmaz la. Bizim de bahçemiz vardı ben hiç uyumaz bahçede karanlıkta otururdum orman gibi bir yerdi. İstediği kadar baksın bazen evi inceliyorlar güzelmiş fln diye ondandır ama gelirse dövün bir şey olmaz polisi fln bununla meşgul etmeye gerek yok yav.
Hocam yok yani normal baksa neyse adam zaten palyaço kıyafeti giymişti ***** gibi anlıyamadım 7 yıl önce bzim sokaktan 3 kişiyi öldürmüş akıl hastanesinden kaçmış zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Hikmet Murat Üstün

@TheDark

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Mehmet XXX
Desene gerilim filmlerindeki klasik olayı yaşamışsın.
Peki noldu polis geldikten sonra?
Dün gece 3 te aktiftim nasıl göremedim bu konuyu

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Video çek 1080p 60FPS çekirdek çitleye çitleye izleyek :)
aga o anın paniğiyle nasıl video çekeyim :D

Desene gerilim filmlerindeki klasik olayı yaşamışsın.
Peki noldu polis geldikten sonra?
Dün gece 3 te aktiftim nasıl göremedim bu konuyu
polisler geldikten sonra tutukladılar 7 yıl önce bizim sokaktan 3 kişiyi öldürmüş hocam sonrada hapishaneye götürdüler annemi babamı falanda aradım köydeydiler geldiler şimdi

@TheDark

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Mehmet XXX
Kimmiş adam?

aga o anın paniğiyle nasıl video çekeyim :D

polisler geldikten sonra tutukladılar 7 yıl önce bizim sokaktan 3 kişiyi öldürmüş hocam sonrada hapishaneye götürdüler annemi babamı falanda aradım köydeydiler geldiler şimdi
knk gel beraber amatörce gerilim filmi çekelim bu konudan güzel film olur

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
7 yıl önce öldürmüş hocam teşekkürler hocam adam ***** gibi bizim eve baktı hala anlıyamadım

Hocam yok yani normal baksa neyse adam zaten palyaço kıyafeti giymişti ***** gibi anlıyamadım 7 yıl önce bzim sokaktan 3 kişiyi öldürmüş akıl hastanesinden kaçmış zaten
polisi arasanıza olm

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,578
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
Aradık zaten la geceydi adamı tutukladılar cezaevine göndermişler ömür boyu orada kalcakmış ondan öncede hırsızlık falan yapmış
Sana ödül vermeleri gerekiyor, azılı bir hırsız yakalattın. Bence öyle 🙃

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Arda Ardıç
hayır yani anlamadığım şey neden bizim eve geldi sokakta daha 40 50 ev daha var çok saçma
Biizm evde sizin gibi villa insan korkuyor cidden
Amerikadaki sistem olsa o adam şimdi ölürdü

@TheDark

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Mehmet XXX
Aradık zaten la geceydi adamı tutukladılar cezaevine göndermişler ömür boyu orada kalcakmış ondan öncede hırsızlık falan yapmış
knk bundan sonra evin penceresini uyurken filan kapatın bu adam firar eder filan aman Allah Korusun
bide hangi şehirdesin?

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Sana ödül vermeleri gerekiyor, azılı bir hırsız yakalattın. Bence öyle 🙃
Onu geç adam belki eve girip bizi öldürecekti :( neyse eve girecek olsa zaten kapının sağında bir abim solundada ben durardık sopayla adamın kafasına vuruduk :D

knk bundan sonra evin penceresini uyurken filan kapatın bu adam firar eder filan aman Allah Korusun
bide hangi şehirdesin?
İstanbul beylikdüzü

Top Bottom