isimsizüye
80+ Gold
gardaşım bıçak sopa başka balta al geldiği an çürüt onu
7 yıl önce öldürmüş hocam teşekkürler hocam adam ***** gibi bizim eve baktı hala anlıyamadımAdam ne zaman öldürmüş yeni mi yaşandı olay? yoksa önceden mi öldürüp hapisten falan mı cıkmış. Böyle insanlar sorunlu dikkat edin durduk yere cinayet çıkarmak içinyer ararlar. Polisi bile aramasan iyi olurdu yani. Sen adama balkondan bakıp laf attıysan yada adam seni balkondan bakıp gördüyse ardından polis gelip adamı götürdüyse. Adam diyecek bu çocuk kesin aradı polisi falan ciddiyim size kin güdüp kötü bir şey yapmaya kalkabilir kendinize dikkat edin. Bu tipler ne bakıyon dan cinayet çıkaran tipler Allah korusun.
Hocam yok yani normal baksa neyse adam zaten palyaço kıyafeti giymişti ***** gibi anlıyamadım 7 yıl önce bzim sokaktan 3 kişiyi öldürmüş akıl hastanesinden kaçmış zatenBir şey olmaz la. Bizim de bahçemiz vardı ben hiç uyumaz bahçede karanlıkta otururdum orman gibi bir yerdi. İstediği kadar baksın bazen evi inceliyorlar güzelmiş fln diye ondandır ama gelirse dövün bir şey olmaz polisi fln bununla meşgul etmeye gerek yok yav.
Video çek 1080p 60FPS çekirdek çitleye çitleye izleyekArkadalar az önce tuvalete giderken bahçede bizim eve bakan biri vardı?? napmalıyım sizce
aga o anın paniğiyle nasıl video çekeyimVideo çek 1080p 60FPS çekirdek çitleye çitleye izleyek![]()
polisler geldikten sonra tutukladılar 7 yıl önce bizim sokaktan 3 kişiyi öldürmüş hocam sonrada hapishaneye götürdüler annemi babamı falanda aradım köydeydiler geldiler şimdiDesene gerilim filmlerindeki klasik olayı yaşamışsın.
Peki noldu polis geldikten sonra?
Dün gece 3 te aktiftim nasıl göremedim bu konuyu
knk gel beraber amatörce gerilim filmi çekelim bu konudan güzel film oluraga o anın paniğiyle nasıl video çekeyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
polisler geldikten sonra tutukladılar 7 yıl önce bizim sokaktan 3 kişiyi öldürmüş hocam sonrada hapishaneye götürdüler annemi babamı falanda aradım köydeydiler geldiler şimdi
polisi arasanıza olm7 yıl önce öldürmüş hocam teşekkürler hocam adam ***** gibi bizim eve baktı hala anlıyamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam yok yani normal baksa neyse adam zaten palyaço kıyafeti giymişti ***** gibi anlıyamadım 7 yıl önce bzim sokaktan 3 kişiyi öldürmüş akıl hastanesinden kaçmış zaten
Sana ödül vermeleri gerekiyor, azılı bir hırsız yakalattın. Bence öyleAradık zaten la geceydi adamı tutukladılar cezaevine göndermişler ömür boyu orada kalcakmış ondan öncede hırsızlık falan yapmış
Biizm evde sizin gibi villa insan korkuyor ciddenhayır yani anlamadığım şey neden bizim eve geldi sokakta daha 40 50 ev daha var çok saçma
knk bundan sonra evin penceresini uyurken filan kapatın bu adam firar eder filan aman Allah KorusunAradık zaten la geceydi adamı tutukladılar cezaevine göndermişler ömür boyu orada kalcakmış ondan öncede hırsızlık falan yapmış
Onu geç adam belki eve girip bizi öldürecektiSana ödül vermeleri gerekiyor, azılı bir hırsız yakalattın. Bence öyle![]()
İstanbul beylikdüzüknk bundan sonra evin penceresini uyurken filan kapatın bu adam firar eder filan aman Allah Korusun
bide hangi şehirdesin?